2 Chainz ser tilbake på 'historisk' overraskelsesmøte-galla-forslag i fjor - og snakker om ekteskap nå

'Jeg kunne ha gjort det tusen steder, men vi så vårt beste ut, og det samme var alle andre i verden,' sier han 2 Chainz og kona Kesha Ward blir sett på kampen Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks på State Farm Arena 20. november 2019 i Atlanta, GeorgiaKreditt: HECTOR RETAMAL/AFP via Getty

Når han ser tilbake på forslaget hans om å elske Kesha Ward i mange år på fjorårets Met Gala, forteller rapperen og gründeren 2 Chainz til FOLK at beslutningen om en så storslått romantisk gest i grunnen var en no-brainer.

Jeg visste bare at det ville være historisk. Det ville vært i noens Google-søk på nedover linjen. Det kan være til og med i historieboken, og jeg er bare en debonair lil' fyr, så jeg tenkte at jeg - hvorfor ikke? sa han backstage torsdag etter headline konserten Marquee Moments i Atlanta. (Arrangementet, organisert av Coca-Cola, Holiday Inn og Holiday Inn Express, inneholdt også Arrested Development, Big Boi, En Vogue, Indigo Girls og andre.)

Jeg tenkte, hvorfor ikke gjøre det her? 2 Chainz (né Tauheed Epps) forteller PEOPLE om å bestemme seg for å stille spørsmålet til Ward, som han deler døtrene Harmony og Heaven og sønnen Halo med, mens han er på den berømte trappen på Metropolitan Museum of Modern Art.

RELATERT: Se Inside 2 Chainz sitt stjernedekkede bryllup på Versace Mansion

Jeg kunne ha gjort det tusen steder, men vi så vårt beste ut og det samme gjorde alle andre i verden, sier 2 Chainz, 42. Så jeg gjorde det jeg måtte gjøre, gjorde det jeg ville.

De har vært sammen så lenge og har tre barn sammen at han alltid refererer til Kesha som sin kone, men de har faktisk aldri knyttet hverandre! en kilde fortalte PEOPLE i mai i fjor etter at han fridde til henne.

De to giftet seg i august i Versace Mansion i Miami, med gjester inkludert Lil Wayne og Kanye West.

Jeg vet at Tauheed har eksotisk smak, så jeg lot ham ta tømmene i bryllupet, men jeg ga ham litt veiledning om hva jeg lette etter, Ward fortalte Vogue på den tiden.

Fra venstre: Kesha Ward og 2 Chainz | Kreditt: Carmen Mandato/Getty 2 Chainz opptrer på Marquee Moments-konserten, organisert av Coke, Holiday Inn og Holiday Inn Express, i Atlanta på torsdag | Kreditt: Bobby Singh

Om deres gifte liv nå, etter så mange år sammen, hevder 2 Chainz – men sier: Vi elsket hverandre da, vi elsket hverandre den dagen vi giftet oss, og vi kommer til å elske hverandre for alltid.

Vi har alltid holdt forholdet vårt mer eller mindre internt når det gjelder hvordan vi tar vare på hverandre, tar vare på familien, legger han til.

Han og Ward, som eier et utdanningssenter for tidlig barndom i Atlanta, sørger for at mye av privatlivet deres forblir akkurat det. Til tross for deres forslag.

RELATERT: 2 Chainz om å bli ydmyket av hans første Grammy-gevinst

Jeg er ganske privat med familien vår, men Tauheed overbeviste meg om å gå ut for Met Gala fordi det er en så stor begivenhet og en ære å bli invitert, fortalte hun Vogue i fjor. Jeg ble virkelig sjokkert over at dette var det han hadde planlagt!

Som mannen hennes sier til PEOPLE nå: Oppskriften vi har på forholdet vårt har aldri blitt ødelagt.