21 Savage sier at han 'ikke forlater Atlanta uten kamp' etter ICE-arrest

Rapperen sier at han vil kjempe 'helt til den siste dagen' for å bli i sin adopterte hjemby Atlanta i kjølvannet av arrestasjonen hans av immigrasjonsmyndigheter post-malone21 Savage | Kreditt: Bryan Bedder/Getty

21 Savage sier at han vil kjempe helt til den siste dagen for å bli i sin adopterte hjemby Atlanta i kjølvannet av arrestasjonen hans av immigrasjonsmyndigheter.

Den 26 år gamle rapperen åpnet opp om kampen sin for å bli i landet i et lengre intervju med New York Times søndag, og innrømmet at han først ble klar over at hans status som statsborger ikke ble avgjort da han ble tenåring og ikke kunne ta del i de samme milepælene som vennene hans.

[Jeg fant ut] liker sannsynligvis alderen når du begynner å ta førerkortet ditt. Jeg kunne aldri ta sjåfør, jeg kunne aldri gå og skaffe meg en jobb, sa han.

Savage, som ble født She'yaa Bin Abraham-Joseph, ble arrestert av immigrasjons- og tollmyndighetene 3. februar.

RELATERT VIDEO: Mor beskriver å bli separert fra den unge sønnen ved grensen til Mexico

Tjenestemenn sa at musikeren ble varetektsfengslet fordi han var en ulovlig tilstedeværende britisk statsborger som lovlig kom inn i landet i 2005, men ikke forlot ett år senere slik han skulle.

Savage ble værende i ICE-varetekt i 10 dager før han ble løslatt på 100 000 dollar i borgen sist onsdag.

I intervjuet sa rapperen at han til slutt lærte å leve med usikkerheten som fulgte med hans uoppgjorte status fordi å fullføre oppgaven føltes umulig - selv om han visste i bakhodet at det en dag kunne komme tilbake og hjemsøke ham.

Det er som mitt verste mareritt. Det er derfor det alltid har prøvd å bli rettet opp, sa han. Selv om du har penger, er det ikke lett. Det er ikke noen favorisering, og jeg respekterer det, jeg respekterer det ærlig talt. Det ville vært litt rotete hvis de behandlet rike innvandrere bedre enn fattige innvandrere, tror jeg.

I SLEKT: 21 Savage bryter stillheten om ICE-arrest: 'Det var definitivt målrettet'

21 Savage sa at mens han var i varetekt, kjempet han med ideen om å måtte forlate huset sitt og favorittrestauranten hvis han måtte rykke opp livet sitt og flytte over dammen.

Hvis du sier til meg: 'Jeg gir deg 20 millioner for å bo et sted du aldri har bodd,' vil jeg heller være blakk. Jeg vil sitte i fengsel for å kjempe for å bo der jeg har bodd hele livet, sa han.

Jeg har tre barn, mamma, alt jeg vet er her i Atlanta. Jeg forlater ikke Atlanta uten kamp. Vi kommer til å kjempe hele veien til siste dag, selv om det betyr at jeg sitter i fengsel i 10 år.

Savage var fortsatt i varetekt under Grammy Awards, noe som betyr at han ble tvunget til å gå glipp av å feire nominasjonene og opptre med sin Rockstar-samarbeidspartner Post Malone.

Likevel sier stjernen at han hadde større fisk å steke.

Jeg var stresset over å komme meg ut. Grammys er Grammy, men når du er i fengsel, er Grammy ingenting. Jeg må se den. På den tiden hadde de satt en TV på rommet mitt, fortalte han Tider .

Han satte imidlertid pris på shoutouten han fikk fra Malone i form av en 21 Savage T-skjorte.

21-villmannKreditt: Adam Degross

Han hadde på seg 21 Savage-skjorten, så jeg følte at jeg var der, sa han. Jeg bryr meg ikke om hva ingen sier - alle i den bygningen som er knyttet til denne kulturen, jeg var i tankene deres på en eller annen måte. Det var alt som betydde noe... Det lå i luften. Alle menneskene som var der, de sa ordene andre steder og det betyr like mye. Alle de store artistene var vokale om situasjonen, så jeg var takknemlig.

Savage mottok også en shoutout fra låtskriveren Ludwig Göransson, som tok imot prisen for årets sang på vegne av sin This is America-cowriter Donald Glover.

Han burde være her i kveld, sa Göransson.

21 Savages juridiske team har bestridt ICEs påstander om at han ble dømt for grove narkotikaanklager i oktober 2014, som tjenestemenn nevnte som grunnlag for arrestasjonen hans.

I SLEKT: 21 Savage løslatt på Bond etter ICE-fengsling: 'He Won His Freedom,' sier advokater

Rapperen har ingen straffedommer eller siktelser i henhold til statlig eller føderal lov og står fritt til å søke fritak for fjerning i immigrasjonsdomstolen, sa teamet i en uttalelse. ICE ga uriktige opplysninger til pressen da den hevdet at han hadde en straffedom.

Stjernens advokater sa i en uttalelse utgitt to dager etter at han ble varetektsfengslet at han ankom lovlig til USA da han var 7 år gammel, og at hans juridiske status utløp i 2006 uten egen skyld.

Etter at han ble innvilget binding, sa advokatene hans Charles H. Kuck, Dina LaPolt og Alex Spiro i en uttalelse lagt ut på Facebook at rapperen hadde vunnet sin frihet.

21 Savage | Kreditt: Paras Griffin/Getty

21 Villmann dukket opp på God morgen Amerika fredag ​​og sa at han følte det som om han definitivt ble målrettet av immigrasjonsmyndigheter.

Jeg bare kjørte. Og jeg har nettopp sett våpen og blålys. Og så satt jeg bak i en bil. Og jeg var borte, sa han om arrestasjonen. De sa bare: «Vi har Savage.» Det var definitivt målrettet. Det var helikoptre.