De 5 beste tingene å kjøpe i REI Outdoor Sports Store for å komme i (stilig) form til våren

Kom i form til våren på REI og kjøp 5 av de beste treningsstilene for løping, yoga og fotturer KONGE murmeldyr

Hvis du er på utkikk etter noe kult nytt trenings- og aktivt utstyr for å motivere deg til å gå på treningsstudio og komme i form til våren, KONGE har tonnevis med løpe-, yoga- og turutstyr som vil holde deg stilig for din neste svettesesh. REI er en utendørs sportsbutikk og et forbrukersamarbeid, som er en go-to for både naturelskere og sportsentusiaster. Fra søte Marmot fargeblokkerte regnfrakker til Athleta lommeleggings og støvete rosa New Balance joggesko, mulighetene for søtt treningsutstyr er uendelige.

Butikken har også sluttet seg til den voksende listen over store sportsvareforhandlere som nylig har kunngjort sin beslutning om å ta et oppgjør med militære våpen. I følge en artikkel i Washington Post , kunngjorde REI torsdag kveld at de foreløpig ikke lenger ville bestille CamelBak, Bell, Giro eller noen andre av 50 Vista Outdoor-merker å selge i sine butikker på grunn av sin sterke tilknytning til National Rifle Association og sitt eierskap til våpenprodusenter.

Så hvis du ønsker å komme i form, handle og støtte merker som støtter våpensikkerhetstiltak, bla ned for å sjekke ut 5 av våre beste valg fra REI.

athelta REI

Kjøpe det! Marmot regnjakke, $44,83 (orig. $90); rei.com

prana REI

Kjøpe det! Athleta T-skjorte, $44; rei.com

ny saldo REI

Kjøpe det! prAna Sports BH, $ 59; rei.com

atleta REI leggings

Kjøpe det! New Balance joggesko, $79,95; rei.com

Kjøpe det! Athleta Leggings, $ 89; rei.com