De 5 største åpenbaringene fra Gisele Bündchens emosjonelle nye bok

Supermodellen blir veldig personlig i sin nye memoarbok, Leksjoner: Min vei til et meningsfylt liv Hvert produkt vi viser er uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Gisele Bündchen har bygget et godt liv – og jobbet hardt for suksessen. Hun har blitt kalt verdens mest kjente supermodell for sin berømte motekarriere. Hun er gift med en av de best betalte idrettsutøverne og har to friske barn, sønnen Benjamin, 8 og datteren Vivian 5. Men i hennes nye memoarer, Leksjoner: Min vei til et meningsfylt liv (ut i dag), Bündchen åpner opp om tidligere demoner og den ikke fullt så glamorøse siden av seg selv som publikum aldri har sett før.

Ting kan se perfekt ut på utsiden, men du aner ikke hva som egentlig skjer, fortalte den 38 år gamle modellen nylig til PEOPLE. Jeg følte at det kanskje var på tide å dele noen av sårbarhetene mine, og det fikk meg til å innse at alt jeg har levd gjennom, ville jeg aldri endret meg, fordi jeg tror jeg er den jeg er på grunn av disse erfaringene.

I boken diskuterer Bündchen hennes pågående kamp med angst, hvorfor hun angrer på plastikkirurgiske prosedyrer og mange flere ærlige beretninger. Vi har samlet noen av de mest overraskende nedenfor.

Om å vurdere selvmord

Etter at en humpete flytur på et lite fly i 2003 gjorde henne rystet, avslører Bündchen at hun utviklet en frykt for tunneler, heiser og andre lukkede rom, som utviklet seg til alvorlig angst.

Jeg hadde en fantastisk posisjon i karrieren min, jeg var veldig nær familien min, og jeg betraktet meg alltid som en positiv person, så jeg slo meg skikkelig opp. Som, 'Hvorfor skulle Jeg føle dette?’ Jeg følte at jeg ikke fikk lov til å føle meg dårlig, sa hun til PEOPLE. Men jeg følte meg maktesløs. Verden din blir mindre og mindre, og du kan ikke puste, som er den verste følelsen jeg noen gang har hatt.

Hun avslørte på God morgen Amerika Tirsdag at hun var så redd for lukkede rom at hun ville gå opp de ni trappene til leiligheten sin i stedet for å bruke heis, og tenkte faktisk på å hoppe fra balkongen sin på et tidspunkt.

Jeg hadde faktisk følelsen av: 'Hvis jeg bare hopper fra balkongen min, kommer dette til å ta slutt, og jeg trenger aldri å bekymre meg for at denne følelsen av verden min nærmer seg, sa hun til PEOPLE.

I SLEKT: Gisele Bündchen sier at hun kjempet mot panikkanfall så ekstremt at hun vurderte selvmord: 'Jeg følte meg maktesløs'

FINALE av Gisele Bundchen.Kreditt: Nino Munoz

Om å angre på hennes brystforstørrelsesoperasjon

Hun har blitt kalt brystene fra Brasil, men hun innså etter å ha brukt 18 måneder på å amme sine to barn at brystene hennes ble mindre og litt ujevne, så hun bestemte seg for å gjennomgå en brystforstørrelse i 2015.

Jeg ble alltid rost for kroppen min, og jeg følte at folk hadde forventninger fra meg som jeg ikke kunne levere, sa Bündchen til PEOPLE. Jeg følte meg veldig sårbar, fordi jeg kan trene, jeg kan spise sunt, men jeg kan ikke endre det faktum at begge barna mine likte venstre bryst mer enn høyre. Alt jeg ønsket var at de skulle være jevne og at folk skulle slutte å kommentere det.

Men så snart hun gikk prosedyren, angret hun umiddelbart. Da jeg våknet, tenkte jeg: «Hva har jeg gjort?» Jeg følte at jeg levde i en kropp jeg ikke kjente igjen, sa hun. Det første året hadde jeg [baggy] klær fordi jeg følte meg ukomfortabel.

Om å overvinne panikkanfall

Etter å ha blitt foreskrevet Xanax, skjønte hun at hun ikke ønsket å stole på angstmedisiner, så hun begynte å justere viktige aspekter av livsstilen hennes. Hun avslørte at hun på en dag sluttet å røyke, drakk en flaske vin om dagen og sukkerholdige drikker, og begynte å gjøre yoga og meditasjon i stedet. Jeg tenkte, hvis disse tingene på noen måte er årsaken til denne smerten i livet mitt, så må det gå.

Vanskeligheter med å tilpasse seg morsrollen

Bündchen visste alltid at hun ville ha barn med mannen sin, New England Patriots quarterback Tom Brady , 41, men hun hadde en vanskelig å tilpasse seg morskap i begynnelsen .

Etter å ha giftet seg med New England Patriots quarterback Tom Brady , 41, i 2009, ønsket Bündchen velkommen sønnen Benjamin (nå 8) samme år, og datteren Vivian (nå 5) tre år senere. (Bündchen er også nær Jack, 11, Bradys sønn med skuespillerinnen Bridget Moynahan, som hun kaller bonusbarnet sitt.)

Da jeg ble mamma mistet jeg meg selv på en måte. Det var som en del av meg døde, sa hun til PEOPLE. Jeg var en veldig uavhengig person. Alt handlet om meg. Men nå hadde jeg dette lille vesenet, og jeg følte plutselig at jeg ikke kunne gjøre andre ting, og det var veldig vanskelig for meg. Alt jeg noen gang ønsket var å bli mamma, men når du faktisk opplever det, er det et sjokk.

Hun begynte å holde seg nær hjemmet, men følte seg fortsatt skyldig da hun måtte være borte fra barna sine. Jeg hadde all denne forferdelige, selvpålagte skyldfølelsen. Jeg tenkte for en forferdelig mor jeg var for å forlate barnet mitt selv for en dag, sa hun. Så da hun prøvde å reise med barna sine, noe som også fikk henne til å føle seg skyldig. Som: ‘Her er vi på et fly og babyen gråter.'

RELATERT VIDEO: Gisele Bündchen skriver en bok om modellering, ekteskap og å lede et 'meningsfullt liv'

Om å overvinne tøffe flekker i ekteskapet hennes

Hennes kamp med å tilpasse seg morsrollen påvirket også ekteskapet hennes med Brady. Hun tok på seg det meste av barnepassansvaret mens Brady trente og avslørte: Du er overveldet og sliten, og så er du ikke den hyggeligste partneren.

Bündchen fortalte PEOPLE at hun og Brady har vært uenige om beslutningen hans om ikke å trekke seg, og også møtte en prøvende tid i forholdet deres under 2015s Deflategate-skandale, da Brady ble suspendert mens NFL-tjenestemenn undersøkte påstandene om at han jukset ved å spille med underoppblåste fotballer .

Når noen du elsker er glad, gjør det deg glad, eller hvis de er trist, gjør det deg trist, sier hun. Du lider med dem, og du har glede med dem.

Bestill Bündchens nye bok, Leksjoner: Min vei til et meningsfylt liv , nå. Alle inntekter vil bli donert til Rent vannprosjekt , en Brasil-basert ideell organisasjon forpliktet til å beskytte vannkilder og bærekraft.

Av Charlotte Triggs og Colleen Kratofil