5 ting du ikke så på Kanye Wests moteshow i Yeezy sesong 4

Fra besvimende modeller til helikoptre som sirkler, inne i Kanye Wests surret om New York Fashion Week-show Kanye West - StilKreditt: Leanne Italia / AP

New York Fashion Week ble nettopp Yeezy-fed.

For Kanye Wests siste sartorial-forestilling, Yeezy sesong 4-showet som fant sted på New York Citys Roosevelt Island onsdag ettermiddag, viste motens fineste seg i hopetall.

Blant dem var kona Kim Kardashian West og svigerinnene hans Kendall og Kylie Jenner, alle pyntet med monokromatiske stifter fra hans nye linje. Og selv om fansen fikk et sete på første rad via en direktesending av arrangementet, var FOLK der for å fange noen fargerike øyeblikk bak kulissene som kanskje ikke hadde klart seg.

Kanye west - StilKreditt: Jamie McCarthy/Getty

Her er fem ting du måtte være der for å se:

1. Showet ble doblet som en high-end scavenger-jakt.

Med plasseringen og detaljene innhyllet i hemmelighold inntil bare timer før den rapporterte starttiden kl. 15.00, gikk deltakerne av umerkede charterbusser som hadde fraktet dem til øya, og så forvirrede og ivrige ut.

2. For mange tok det en innsats å komme inn.

En rekke fans og motefolk var triste over å høre at navnene deres ikke var på den tungt bevoktede gjestelisten, noe som tvang dem til å vente på en forbipasserende med god kontakt for å gi dem den gyldne billetten. De fant godt selskap med dusinvis av turister og lokalbefolkningen på Roosevelt Island som valgte feil dag for å prøve en rolig spasertur gjennom parken.

https://www.instagram.com/p/BKEjl7JgeBy/?taken-by=sofiarichie

3. Den vakre dagen viste seg å være for varm til å håndtere for noen av modellene.

Rett før showet begynte, svaiet og vaklet en modell som hadde stått stille i solen sammen med sine jevnaldrende jevnaldrende. Hun fikk umiddelbart hjelp fra noen få andre, og utstillingsløpere forsynte henne med vann, men rett før ting offisielt startet gikk hun til sidelinjen for sårt tiltrengt r&r.

4. En chopper ga dramatisk effekt over hodet.

Etter hvert som musikken ble intensivert gjennom hele showet, ble lyden av et svart helikopter nærmet seg som endte opp med å sirkle rett over showet. Mens de omtalte modellene – inkludert Teyana Taylor, den livlige stjernen i Wests F.A.D.E. video og Sofia Richie , Justin Biebers nye kjærlighet – tok sin siste runde, noen lurte på om West selv var inne i helikopteret og planla en actionfilm som avslutning på det relativt tamme showet.

Kreditt: Jamie McCarthy/Getty

5. Kardashians holdt det ganske lavmælt.

Selv om de har vært kjent for å stjele showet, var Kim, Kendall og Kylie glade for å forsvinne inn i stemningen og holdt en lav profil hele veien, og heiet på West da rapperen/designeren tok sin festlige runde på slutten av showet. Det er ikke dermed sagt at de ikke hadde det kjempegøy. De tre tok til sosiale medier med all den handlingen.

Janine Rubenstein @JanineRube