84 år gammel kvinnes savnede klassering funnet i Lake Bed etter seks tiår

Elizabeth Clarks universitetsring fra 1953, i god stand, ble oppdaget i en uttørket innsjø i Texas Kreditt: Matthew Lester/Howard Payne University/AP; Innfelt: Courtesy Donna Clark-Love/AP

En 84 år gammel kvinne i staten Washington vil snart holde sin 1953-universitetsklassering, tapt for seks tiår siden, etter at den ble funnet i en uttørket innsjø i Vest-Texas.

Elizabeth Clark mistet sin Howard Payne University-klassering i 1954 i Lake Nasworthy nær San Angelo da hun og hennes fremtidige ektemann dro på piknik og vasset i vannet. Clark sa at hun ikke var sikker på hvor hun hadde mistet ringen – etter å ha oppdaget at den var savnet, så hun seg rundt i hjemmet sitt før hun gikk tilbake for å lete ved innsjøen.

Etter år med tørke viste ringen seg i innsjøen, og den ble funnet i mars. Noen fra skolens alumniforening kjørte til San Angelo for å hente ringen og var i stand til å identifisere den fra initialene – AEL, for Addie Elizabeth Little – inne i bandet.

Jeg jobbet hardt for den ringen, sa Clark. Jeg er takknemlig for at den ble funnet og at den var i god form etter 60 år.

Ringen, som er 10 karat gull med en blå stein, trengte litt opprydding av en lokal gullsmed.

Clarks datter, Donna Clark-Love of Houston, sa at moren hennes var fornøyd. Hun gråt, hun kunne bare ikke tro det, sa Clark-Love. Dette var som høydepunktet i livet hennes. Hun er bare begeistret.

Clark, en av 16 barn, var den eneste som fullførte college. Hun tok sin grad i grunnskoleutdanning og underviste i 5. klasse i California for Santa Anna Unified School District, hvor datteren hans sa at hun vant en pris for årets lærer.

Ringen vil bli returnert til Clark på en familiegjenforening fredag ​​i hjembyen Brownfield, omtrent 40 mil sørvest for Lubbock. Kvinnen som fant ringen, Lindsay Waddell, vil presentere den for Clark.

Jeg tror hun er mer spent på å få ringen tilbake enn å komme til gjenforeningen, sa Clark-Love.

Clark, som fortsatt er i kontakt med mange av collegevennene hennes, kunne ikke vente med å fortelle dem de gode nyhetene, sa Clark-Love.

Hun tok på hornet og ringte alle, sa datteren.