Adele sier at sønnen hennes aldri ville kjøpe albumet hennes, åpner opp om hennes lammende sceneskrekk (virkelig!)

Den britiske chanteuse diskuterer «making a legacy» for sønnen gjennom comeback-albumet hennes 25 BildeKreditt: GHNASSIA/SIPA/REX Shutterstock

Adele er helt overveldet av 25 -feber som har feid hele nasjonen (om ikke verden) - fordi hun insisterer på at hun egentlig bare er en mor.

Den britiske chanteuse fortalte NPRs alt tatt i betraktning at responsen på det nye albumet hennes har vært vanvittig, men å holde sønnen Angelo James, 3, ved hennes side gjennom galskapen har vært jordet.

Jeg mener, jeg var forberedt. Jeg gikk ikke blind på det, vet du, hevdet hun. Jeg vet forskjellen mellom mine to liv - og med to liv mener jeg 'mamma', og så meg - så åpenbart var jeg på en måte rustet til det. Ikke på dette nivået, for det har aldri vært på dette nivået.

Adele, 27, sa at Angelo – hvis far er kjæresten hennes, Simon Konecki – følger henne overalt, men hans nærvær er både slitsomt og nyttig. Han bare bringer meg ned på jorden igjen, innrømmet hun. Så jeg føler meg ganske balansert om det, faktisk, og jeg har bare ham å takke for det.

På kort tid siden 25 Utgivelsen den 20. november har Adele allerede knust rekorder: hun er offisielt artisten med det raskest solgte albumet i iTunes-historien. Angelo er imidlertid ikke eier av en av de over 900 000 eksemplarene som selges gjennom Apples musikktjeneste.

Han liker «Twinkle Twinkle», «Row, Row, Row Your Boat», «Batman», sånne ting, sa Adele om sønnens musikalske preferanser. Han er ikke interessert i det jeg gjør. Han vet at jeg er en sanger og han elsker det, og han er stolt. Han vet at det går bra. Men, ja, det er han ikke – han ville ikke kjøpt platen min hvis han kunne.

Hei fra den andre siden Adele! Fansen dine vil vite hva som skjer med flip-telefonen?

For mer om Adele, hent den nye utgaven av PEOPLE, på kiosker nå. Selv om Angelo kanskje ikke er en Adele-fan ennå, sa artisten at pjokk har stor innvirkning på hennes musikalske avgjørelser.

Nå som jeg er mamma, føler jeg at alt jeg gjør, jeg lager en arv for barnet mitt, sa Adele til NPR. Så jeg prøver å være ordentlig og profesjonell med hele livet mitt, ikke bare karrieren min. Jeg tror det er veldig viktig at jeg er veldig velformulert med følelsene mine fremover, for han vil lese alt om dette en dag, og jeg vil at han skal vite at jeg brydde meg om hvordan jeg ble fremstilt da han eksisterte i livet mitt, at jeg var ikke frekk med de tingene. Jeg vil ikke være en baby som oppdrar en baby.

Adele har sine egne favoritter (Britney [Spears] er dronningen.), og sa at hun ofte hører på musikk som en fan.

Selvfølgelig håper jeg at jeg bringer glede til folks liv, ikke bare tristhet, sa hun og la merke til de ofte publiserte følelsesmessige responsene på musikken hennes. Og jeg opplever at de fleste føler seg ganske avslappet rundt meg.

Artisten selv har problemer med å slappe av: hun sa at hun blir så nervøs med liveopptredener at jeg er for redd til å prøve noe nytt.

Det blir faktisk verre, innrømmet hun overfor NPR. Eller det blir bare ikke bedre, så jeg føler at det blir verre, fordi det burde ha blitt bedre nå.

Hun holder det sammen for Angelo.

Kjærligheten jeg føler for ham er så gripende og overveldende. Det tar pusten fra meg at jeg er i stand til å elske noen så mye, og det er det jeg har lett etter hele livet.