Alessia Cara om hvordan hun taklet angsten sin som ble til 'fullstendige panikkanfall'

«Jeg har fått en ny letthet i livet,» forteller Cara PEOPLE (TV-programmet!)

Alessia Cara er ærlig om sin mentale helsereise.

Snakker til PEOPLE (TV-programmet!) Jeremy Parsons om den nye musikken hennes, sangeren fortalte at hun led av intens angst, men at hun nå har måter å takle sin mentale helse på.

'Jeg hadde mye angst, og den angsten ble til fulle panikkanfall,' forteller 25-åringen til PEOPLE. «Jeg hadde å gjøre med panikkanfall som dager og dager i strekk i timevis av gangen. Det var noen av de mer skumle dagene i livet mitt.'

Sangerinnen, som nylig ga ut sporet sitt 'Sweet Dream', sier at hun måtte 'gjøre mange endringer i livsstilen min' for å bli bedre.

«Jeg tar mange bad nå og slapper av i kroppen,» sier hun.

I SLEKT: CNCO sier «We're Still the Same»-gruppen som debuterte sangen etter bandkameratens utgang: «Just the Beginning!»

Cara snakket også om musikkvideoen til sangen «Shapeshifter», der hun spiller fem forskjellige karakterer, inkludert en utro ektemann!

«Morsomt nok fortsatte den å falle av», sier hun om å ha på seg en falsk bart. «Det var så varmt ute at jeg svettet. Så som, hver flått, måtte jeg justere på nytt fordi den gled av ansiktet mitt.'

Cara reflekterte også over MTV Video Music Awards-opptredenen i 2017, hvor hun fjernet sminken og kjolen midt i forestillingen.

I SLEKT: Lil Nas X danser naken i musikkvideo for ny sang 'Industry Baby' med Jack Harlow

'Det var vanskelig å stå på mitt fordi jeg var så ung og jeg var så ny og folk har en visjon om hva du burde være,' sier hun. «Offentligheten dømmer meg alltid og snakker om hvordan jeg ser ut og dette og hint, slik at det for meg var en uttalelse som jeg kan gjøre dette . Og det kan jeg også.

«Jeg hører fortsatt til her fordi det handler om tingene jeg sier. Hør på hva jeg sier, legger hun til.

Når det gjelder hvordan ting har endret seg for henne, sier hun: 'Jeg har dager hvor jeg hater alt, og jeg vil ikke engang forlate sengen min. Jeg hater alt. Men så er det andre ganger hvor jeg føler meg mye mer komfortabel og selvsikker.'

'Jeg føler at jeg totalt sett har en ny letthet i livet,' legger hun til.

Hvis du eller noen du kjenner trenger hjelp til psykisk helse, send tekstmelding 'STYRKE' til krisetekstlinjen på 741-741 for å bli koblet til en sertifisert kriserådgiver.

` Todd og Julie ChrisleySe alt
  • Todd og Julie Chrisley har mistet 48 kg til sammen. Sammen: 'Tilbake i kampform!'
  • Courteney Cox lanserer sin nye hjemmebane for hjemmepleie: 'De er skjønnhetsprodukter for hjemmet'
  • Martha Stewart nyanserer Ina Gartens pandemiske mestringsråd for å drikke mer kosmos: 'Ikke sjarmerende'
  • Taylor Lautner sier at 'hovedsakelig tvillingmødrene' ville gjenkjenne ham før Skumring Netflix Resurgence