Alexander Skarsgard og Kate Bosworth Split: Rapport

De koster i det kommende Halmhunder , men ikke lenger i det virkelige liv Kreditt: Frazer Harrison/Getty; Danny Moloshok/Reuters/Landov

Etter måneder med spekulasjoner om forholdet deres, inkludert en analyse av deres komme og gå på Golden Globes i januar, har Alexander Skarsgard og Kate Bosworth gått fra hverandre. Og ifølge rapporter var det ikke bare gjensidig, men for en stund siden.

Den slepehodet Ekte blod stjerne, 34, og Bosworth, 28, som spiller sammen i årets kommende nyinnspilling av 1971-tallet Halmhunder , ble først koblet sammen i oktober 2009, da de ble sett å se på hverandre og deretter hoppe inn i en bil på Chateau Marmont i West Hollywood.

Den påfølgende april koset de seg sammen på Coachella Valley Music and Arts Festival - selv om de holdt stille om forholdet deres

Vi er veldig gode venner, sa Bosworth fra L.A. til PEOPLE i februar 2010. Han er en fantastisk, fantastisk mann. Jeg forguder ham.

Presset for ytterligere detaljer svarte hun: Det er et minefelt, mann! Jeg går ikke inn i det. Jeg har lært for godt av å være på den veien.

Når det gjelder hva fremtiden kan bringe for den Stockholm-fødte Skarsgard, som som vampyren Eric Northman har gjennomgått en metamorfose for å bli bedre på denne sesongen av HBO-hiten, sa han til PEOPLE i 2009 at når det gjelder å finne den rette kvinnen, A sense av humor er nr. 1, sikkert. Å være morsom og smart er veldig viktig.