Alt om Angela 'Big Ang' Raiolas dramatiske liv

Få innsiden av den avdøde realityshowfavoritten, fra mafia-tilknyttede familie til hennes egen kriminelle historie Kreditt: Getty

Realitystjernen Angela 'Big Ang' Raiola døde tidlig torsdag morgen, bare uker etter nyheten om at hun hadde blitt innlagt på sykehus midt i en kamp med stadium 4 lunge- og hjernekreft.

Fans og venner samlet seg rundt Raiola da helsen hennes ble dårligere, og samlet inn mer enn $35 000 på en GoFundMe-siden for hennes behandling på bare to dager. Den raske innsamlingen kom ikke som noen overraskelse, da den 55 år gamle stjernens overdrevne, hysteriske krumspring på programmer som Pøbelkoner hadde tjent hennes legioner av fans.

Raiola stjal scener på en rekke realityserier: Hun dukket først opp på sesong 2 av Pøbelkoner i 2012, og fulgte det opp med egne spin-offs Stor Ang og Miami Monkey . Den avdøde stjernen gjorde også stints på Bytte av kjendiskoner og Parterapi med ektemannen Neil Murphy.

Så, hvem var kvinnen bak scenen som stjeler tøffe lepper, skremmende stemme og slående figur?

Født Angela Raiola, Big Ang ble oppvokst i Brooklyn, New York. Onkelen hennes Salvatore Sally Dogs Lombardi var kaptein for den Genovese kriminalitetsfamilien, en av de fem familiene som kontrollerer mafiaen i New York City. Lombardi døde i fengselet i 2009.

Raiola etterlater seg to voksne barn, Raquel Donofrio og Anthony A.J. Donofrio, som ble gift i fjor sommer, og seks barnebarn, inkludert nyfødte Anjolie Scotto, som familien velkommen i januar.

I 2001 ble Raiola arrestert for å ha solgt kokain etter en undercover-etterforskning som var rettet mot en narkotikaring i New York City. Stjernen ble bevist å være en medarbeider til ringens leder, som ble dømt til 13 års fengsel. Ifølge etterforskerne fra DEA og NYPD fikk Raiola kokain fra organisasjonen for distribusjon på gateplan. Hun ble tatt for å selge kokain til undercover politi og skal ha hatt 14 små plastposer med stoffet i vesken da hun ble arrestert.

Folk spør meg hvorfor jeg gjorde det. Jeg var alenemor, forsørget familien min og betalte 3000 dollar i husleie. Jeg gjorde det for pengene. Jeg ville ikke gjort det igjen og har ikke gjort det siden. Jeg lærte leksen min, hun skrev om sine forbrytelser i boken sin Bigger Is Better: Real-Life Wisdom from the No-Drama Mama , utdrag i New York Daily News .

Etter arrestasjonen hennes ble Raiola løslatt fra fengselet på en 100 000 dollar kausjon. Hun ble dømt i 2003, og fikk en straff på tre års prøvetid og fire måneders husarrest. En dommer beordret henne også til å melde seg på et rusbehandlingsprogram.

Raiola eide den berømte Staten Island-baren Drunken Monkey i årevis før den ble lagt ned av Statens brennevinsmyndighet i 2015. Fordi hun ble dømt i en narkotikasak, ble Raiola forbudt å drive en virksomhet med skjenkebevilling. Selv om Drunken Monkeys lisens ble anskaffet i navnet til Raiolas kusine SallyAnn Lombardi, fant en undersøkelse at Raiola var etablissementets tause eier og hadde autoritet over alle barens forretningssaker.

I en tøffere sving, i april 2015, bekreftet Raiola rapporter om at hun ville få fjernet en halsknute.

Jeg gikk inn til en test på grunn av knuten i halsen, skrev hun videre Facebook . Jeg hadde et par nervepirrende dager, som alle andre når du hører testing osv.. Men jeg er hjemme rolig og avslappende. Den kommende uken skal jeg ta de nødvendige forholdsregler og få den fjernet.

Ta alltid vare på deg selv og ikke forsøm helsen din. Jeg er heldig og velsignet som har oppdaget noe veldig tidlig, og håndtere det på en positiv måte. Jeg takker dere og elsker dere alle fra bunnen av mitt hjerte, la hun til.

Raiola fortalte FOLK at hun sluttet å røyke den dagen jeg fant ut om svulsten på størrelse med sitron.

Ting skjer av en grunn, sa hun. Jeg hadde røykt i 40 år. Ingen kunne fortelle meg hva jeg skulle gjøre.

Som Pøbelkoner Da han tok fatt på sin sjette og siste sesong, var Raiola engasjert i en opprivende kreftkamp utenfor skjermen.

Kjemoterapi ble startet 5. januar, skrev søsteren Janine Detore på GoFundMe-siden hun opprettet for å finansiere behandling med cannabisolje. Den 26. januar gjennomgikk legen hennes CT-skanning og informerte oss om at behandlingen ikke fungerte, og faktisk ble en svulst større og de andre svulstene hadde ingen forandring.

Du ville aldri vite at hun er i sitt livs kamp, Pøbelkoner costar Alicia DiMichele fortalte PEOPLE om Raiolas sykehusinnleggelse. Hun er en fantastisk mor og venn for alle. Jeg bare elsker henne og er stolt over å kalle henne min venn. Guttene mine og jeg ber for henne, hun er STOR i våre hjerter.

18. februar kunngjorde vennen Vinnie Medugno Raiolas død på sin Twitter-side med en hjertelig melding :

Det er med trist beklagelse vi informerer deg om at klokken 03:01 avsluttet Angela Raiola fredelig kampen mot kreften, og ble kalt hjem, skrev Medungo. Hun var omgitt av ingenting annet enn kjærlighet fra sin nærmeste familie, og de nærmeste vennene. DU, (fansen hennes) var noen av de mest spesielle menneskene i verden, og hun elsket deg enormt. Takk for din kjærlighet, bønner og ubetingede støtte til Angela helt til slutten.

Hun gikk virkelig ut rikere enn noen pengeverdi noen gang kunne utgjøre, fortsatte han. Familien ber om privatliv og fred i denne vanskeligste tiden. På typisk Big Ang-vis visste vi at hun ville si «elsker dere mine babyer!» Denne siden vil forbli åpen som en feiring av hvem hun var og alltid vil være.