Alt om gull (Ja, gull!) forlovelsesring Garrett Yrigoyen ga Bachelorette Becca Kufrin

'Jeg ønsket å lage en ring som var helt annerledes enn noe jeg hadde gjort for showet før,' forteller showets go-to juveler Neil Lane til PEOPLE i et eksklusivt intervju.

Neil Lane følte Ungkaren 's Becca Kufrin fortjente noe litt ekstra spesielt denne gangen. Tross alt, hadde hun møtt hjertesorg og ydmykelse på nasjonal TV da Arie Luyendyk Jr. brøt forlovelsen deres på slutten av bachelorens 22. sesong.

Jeg ønsket å lage en ring som var helt annerledes enn noe jeg hadde gjort for showet før, forteller Lane til PEOPLE. Jeg ønsket å skape noe helt spesielt for Becca, spesielt med tanke på alt som skjedde med Arie.

Mens de fleste av Lanes design for franchisen gjennom årene har vært i platina - ofte med en glorie av mindre diamanter rundt en midtstein - plukker den nydelige stjernekasteren Garrett Yrigoyen ut under Ungkaren finalen er 18 karat gull, og har nesten 4 karat diamanter.

Jeg ville at den skulle være elegant, ganske glamorøs og jeg ville bruke gull, forklarer Lane. Det er et helt annet konsept – den har tre ovale steiner, som bidrar til å feire dem begge som et par, og den tredje diamanten representerer deres fremtid sammen.

becca-kufrin-forlovelsesringKreditt: Courtesy Neil Lane. Innfelt: Aaron Smith becca-forlovelsesring-2Kreditt: Courtesy Neil Lane

Og den fremtiden, mistenker Lane, kommer til å bli lys. Du kan se at Garrett var oppriktig betatt, og bare så spent og entusiastisk over å være sammen med Becca – han var morsom, søt og karismatisk, sier kjendisjuveleren, som møtte Yrigoyen før Final Rose-seremonien på de svært romantiske Maldivene. Han tok prosessen med å velge ut ringen så, så alvorlig og så ut til å glede seg over den. Han studerte dem grundig og hadde et glis om munnen, fra øre til øre, hele tiden.

SE: En eksklusiv titt på 'The Bachelorette' Becca Kufrins ovale forlovelsesring

Gullbåndet, dekorert med 84 fullslipte mindre diamanter på galleriet for en totalvekt på over 3,75 karat, er ikke altfor komplisert eller arkitektonisk, sier Lane. Jeg ønsket at den skulle være elegant og se enkel ut.

  • RELATERTE BILDER: Kan du gjette bachelorparet fra forlovelsesringen
Kreditt: Courtesy Neil Lane

Yrigoyen ble til slutt tiltrukket av det og ivrig etter å fri, sier han. Garrett var ikke nervøs i det hele tatt. Han var full av glede og hjertet virket vidåpent. Det var veldig gøy for meg å se så mye kjærlighet!