Angela Bassett lanserer en hudpleielinje for mørkere hudtoner

Den amerikanske Horror Story-skuespillerinnen, 57, slo seg sammen med hudlege Dr. Barbara Sturm om en rekke produkter for kvinner med mørkere hud som vil være tilgjengelig på Harrods i juli Kreditt: Charley Gallay/Getty Images for WGN America

Charley Gallay/Getty Images for WGN America

Angela Bassetts strålende glød vil snart være tilgjengelig for massene!

De American Horror Story skuespillerinnen, 57, samarbeider med sin hudlege og venn, Dr. Barbara Sturm, om en rekke hudpleieprodukter kalt Darker Skin Tones av Dr. Barbara Sturm. På Instagram , kaller Sturm linjen et joint venture med Bassett, som kom til Sturm for to år siden med klager på kviser og irritasjoner i følge WWD .

Premisset vårt var enkelt: less is more, skrev Sturm på Instagram om samarbeidet deres. Vi ønsket færre ingredienser, så lite konserveringsmiddel som mulig for å opprettholde stabiliteten, og ingen skadelige ingredienser overhodet (som kan irritere hud som allerede er utsatt for betennelse).

Linjen vil lanseres med fem produkter: en ansiktskrem, en fyldig ansiktskrem (for ekstremt tørr hud eller som en behandling over natten), en enzymrens, en skummende rens og et hyaluronisk serum.

Prisene vil variere fra 40 pund, eller $58, for et rensemiddel til 230 pund, eller $335, for et hyaluronisk serum, iht. WWD . Den vil lanseres i butikk og online på Harrods i juli. Den vil kunne sendes over hele verden.

https://www.instagram.com/p/BGuWNgdI7zP/?taken-by=drbarbarasturm

RELATERT VIDEO: Hvordan Elle MacPherson ser fantastisk ut på 46!

Sturms helteingrediens er portulak. Hun skriver på sin Instagram om urten, som hun kaller den nye grønnkålen, at den ble funnet å ha dramatiske anti-inflammatoriske egenskaper; antioksidative egenskaper; sårhelende egenskaper (akselererer helbredelsen av skadet hud); snerpende egenskaper; smertestillende og beroligende egenskaper; og [sic] som et muskelavslappende middel.

https://www.instagram.com/p/BGuWNgdI7zP/?taken-by=drbarbarasturm

Forskjellen mellom Sturms eksisterende hudpleieserie og denne? Ingrediensene som er inkludert adresserer spesifikt betennelse, hyperpigmentering og ujevn hudtone, som portulak og en annen plante kalt skullcap, ifølge WWD . Vi la til et kraftig sett med anti-inflammatoriske naturlige forbindelser, leveringsmidler og antioksidanter, samt forbindelser som vil jevne ut hudtonen og håndtere akne og hyperpigmenteringen som det skapte, skrev hun på Instagram . Resultatet var det Angela og jeg tror er virkelig vakre og effektive produkter for farget hud.

Fortell oss: Ville du prøvd Angela Bassetts diett?

–Catherine Kast