Angela Bassett avslører at hun har fått en 'lite bit' botox: 'Jeg trenger fortsatt å uttrykke meg'

Det fortalte skuespillerinnen, 61 NewBeauty at hun har fått i seg litt Botox for å jevne ut fine linjer og rynker

Angela Bassett skammer seg ikke over å innrømme at hun har fått utført litt kosmetisk arbeid.

Skuespillerinnen, 61, åpnet opp om hennes anti-aldrings-skjønnhetsregime, som inkluderer linjeutjevnende Botox, for henne NewBeauty forsidehistorie .

Botox er ingen overraskelse! Jeg er en stor tilhenger av å være naturlig, men jeg har gjort det to ganger. Bare litt, ikke for mye – jeg trenger fortsatt å uttrykke meg, fortalte Bassett uttaket .

Foruten Botox sa Bassett at hun også har prøvd Ultherapy, en ikke-invasiv hudoppstramming og løfteprosedyre som fokuserer på fine linjer på områder som bryn, nakke, under haken og dekolletage.

NewBeautyKreditt: NewBeauty

Stjernen begynte å ta vare på huden hennes i ung alder, takket være litt oppmuntring fra moren. Selv om min mor var en liten kvinne, tok hun meg med til en hudlege hver sjette uke da jeg var tenåring. Og etter college da jeg var en ung skuespillerinne som bodde i New York, ville jeg gå til en estetiker når jeg hadde råd til det, fortalte Bassett tidligere til PEOPLE.

NewBeautyKreditt: NewBeauty

I tillegg til å finne de riktige produktene som fungerer best på huden hennes (Bassett elsker Dr. Barbara Sturms linje), sa hun også at det å prioritere søvn er nøkkelen.

Etter hvert som du blir eldre, kan de tingene du kan slippe unna med å ikke gjøre i 20- eller 30-årene begynne å ta igjen, så du må være litt egoistisk når det gjelder å gi til deg selv slik at du har mer å tilby, fortalte skuespillerinnen. FOLK .

Hun la til: Jeg prøver å slippe unna med syv timer [søvn], men hvis det er seks timer, føler jeg det umiddelbart. Det er mindre retur! Du må ta vare på deg selv.