Anna Wintour blir en dame mens hun har på seg Chanel og solbriller, naturligvis

De Vogue Ansvarlig redaktør mottok æren i sin typiske stil Investiturer ved Buckingham PalaceKreditt: Yui Mok/PA Images/ Getty

I løpet av sin utrolig berømte karriere har Anna Wintour høstet stort sett hver ære moteindustrien kan gi henne. Ikke bare har hun inntatt en av de viktigste og mest innflytelsesrike stillingene i sartorialverdenen, og fungert som sjefredaktør for Vogue siden 80-tallet, men hun har også blitt tidenes første kunstneriske leder for Condé Nast, en jobb skapt spesielt for henne, for ikke å nevne at hun er definisjonen av en levende legende takket være hennes ikoniske bob, solbriller og forkjærlighet for alt Chanel (og den karikaturen av henne i Djevelen går i Prada gjorde absolutt ikke vondt heller). Og nå, i hælene på den andre fasjonable lysmannen Victoria Beckham som blir hedret, legger redaksjonen enda en fjær til hatten hennes, og blir tildelt tittelen Dame Commander.

I tilfelle Wintours kalender for mai ikke allerede var travel nok, hva med det enorme ansvaret for å gjennomføre den betydningsfulle bragden som er Met-gallaen på hennes skuldre og planlegge sin eneste datters bryllup med sønnen til fhv. Vogue Italia Sjefredaktør Franca Sozzani i horisonten, hun hadde også en annen veldig viktig begivenhet å delta på – seremonien for hennes egen Damehood. Som mye av arbeidet hennes i hele bransjen, holdt Wintour sin deltakelse i arrangementet og møtet med dronningen nesten helt skjult uten personlig kunngjøring eller fanfare, og overlot dette ansvaret til hennes like stilige datter Bee Shaffer.

RELATERTE BILDER: Anna Wintours Met Gala Style Evolution

Vouge 's sjefredaktør feirer bursdagen sin', 'created_by': { 'type': 'unknown' }, 'tags': [ 'celeb=annawintour', 'chann=startalk' ], 'economics': 'AD_SUPPORTED ', 'account_id': '416418724', 'name': 'Anna Wintour fyller 62 år med stil', 'updated_by': { 'type': 'intern' }, 'complete': true }, 'account_id': '416418724 ' }'>

Shaffer la ut et bilde av moren sin etter seremonien, smilende til kameraet med hendene i fanget og signaturbob og kulsvarte solbriller på plass, sammen med en utsmykket diamantchoker og en beskjeden, kortermet tweed , tusenårs rosa cocktailkjole fra hennes foretrukne merke, Chanel.

Kreditt: Dominic Lipinski/Getty

Men den enkle sliren var også det perfekte lerretet for hennes utvalg av nye medaljer som hun stolt hadde på seg for å kunngjøre sin nye Royal-tilstøtende status. Så fra nå av, med Janet Jacksons udødelige ord, er det Anna...Dame Wintour hvis du er ekkel.

Hva synes du om at Anna Wintour ble kåret til en Dame? Hvem synes du fortjener æren neste gang? Lyden av under!