Ariana Grande blir båret bort og skyter ned graviditetsrykter i mellom Carpool Karaoke-låter

Ariana Grande tok passasjersetet på The Late Late Show med James Corden sitt tilbakevendende Carpool Karaoke-segment, onsdag Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Ariana Grande tok passasjersetet på The Late Late Show sitt tilbakevendende Carpool Karaoke-segment onsdag – og brukte tiden sin mellom melodiene til å oppklare noen rykter.

Den 25 år gamle sangeren ble med verten James Corden , 39, for hans siste musikalske tur, en dag etter at de to blåste gjennom en jukebox-musikalversjon av James Camerons titanica på bare ett opptak.

Mens Grandes opptreden på Carpool Karaoke for det meste handlet om musikken – med den kraftfulle vokalisten som sang gjennom katalogen hennes med hits som Dangerous Woman, Side to Side, No Tears Left to Cry og den nye singelen God Is a Woman – fikk Corden en sjanse til å spørre Grande om det merkeligste ryktet hun noen gang har hørt om seg selv.

Tonnevis av graviditetsting, svarte Grande, og slo ned sladderrapporter om henne og forloveden Pete Davidson. Folk vil virkelig at jeg skal være gravid. De vil alltid det, de vil det så gjerne. Annenhver uke er det noe med graviditeten.

ArianaGrandeCarpoolKaraokeJames Corden og Ariana Grande | Kreditt: CBS

Et annet rykte om at Grande ikke kan riste? At hun må bæres overalt av sin trygghet.

Det var et bilde av meg som ble båret av turlederen min, fordi jeg nettopp hadde filmet en video med spisse sko. Og jeg la det ut fordi jeg syntes det var søtt. Tærne mine blødde, jeg hadde vondt, sa Grande og fortalte hvordan sladderen startet.

Så det er ikke sant? Du blir ikke båret overalt? lurte Corden, Grande svarte raskt: Nei, det er så dumt. Er du gal?

Selv om det kanskje ikke var sant, gjorde Corden ryktet til virkelighet da paret dro på en Starbucks-løp (hvor ja, Grande bestilte en stor jeg er latte).

Hei, jeg heter Ariana Grande. Jeg må bæres, sa hun til baristaen mens hun satt på Cordens rygg.

Visste du at jeg krever å bli båret overalt? kunngjorde hun til de andre Starbucks-kundene, og alle filmet henne på telefonene sine. Det er den typen popstjerne jeg er. Hvis du ser meg hvor som helst, er det fordi jeg ikke gikk der selv, jeg lover.

I SLEKT: Ariana Grande og Seth MacFarlane Nail Broadways «Suddenly Seymour» totalt – og unngå en bilulykke

Tilbake i bilen avsluttet Grande og Corden segmentet sitt med en overraskende duett: Suddenly Seymour, balladen fra Alan Menken og Howard Ashmans elskede musikal fra 1982 Little Shop of Horrors.

Begge oppførte musikalen som drømmen om å spille i, selv om Grande har sunget rollen før. Hun sang tidligere Suddenly Seymour på sin første tur med Carpool Karaoke, den gang med Familiemann skaper Seth MacFarlane i stedet for Corden.

Det besøket var teknisk sett på segmentets spinoff-show Carpool Karaoke: The Series, men Grande og Corden nevnte det ikke onsdag kveld.

Ariana GrandeAriana Grande | Kreditt: Ariana Grande/Instagram Ariana Grande | Kreditt: Ariana Grande/Instagram

RELATERT VIDEO: Nicki Minaj stenger spekulasjoner om at hun forsinket albumet for å konkurrere med Ariana Grande

Også blitt unevnte? Grandes mystiske bandasjerte hånd.

Før hun filmet segmentet tidligere denne måneden, viste hun frem skaden sin på Instagram-historien sin, og fortalte fansen, Vel Mr. Corden, at dagens start har vært vill. Grande skrev også på bildet, blødende og smilende.

På spørsmål fra en fan om hva som skjedde, skrev Grande, du vil se ….. det er så …… dumt.

Grandes nye album Søtningsmiddel er ute fredag.