Ariana Grande avslører sin nyeste (og største!) Anime-inspirerte tatovering

Ariana Grande viste frem tatoveringen til Spirited Away-karakteren Chihiro på underarmen Ariana GrandeKreditt: Alfredo Flores

Ariana Grande kan ikke slutte å vise frem sin nyeste – og største – tatovering ennå.

Tirsdag kveld la Grande ut en serie bilder på Instagram Story av animefilmen Spirited Away sin hovedperson Chihiro, etterfulgt av en beskrivelse av dens beste egenskaper, før hun viste frem karakteren at hun fikk blekket på armen.

Filmen fra 2002 dokumenterer Chihiros reise for å redde foreldrene etter at de er blitt til griser.

Chihiros vekst til et dyktig individ er en kjernefaktor for bevegelsen av Spirited Away sin tomt. Under eventyret i Spirit World modnes hun fra å være en lettskremt jente med en barnelignende personlighet for å matche alderen til en hardtarbeidende, ansvarlig og modig ung jente som har lært å legge frykten til side for de hun bryr seg om. for, skrev No Tears Left to Cry-sangerinnen. For å beskytte vennene hennes og redde foreldrene hennes fra en trolldom som har gjort dem til husdyr, mister Chihiro sin tidligere personlighet og tilpasser seg miljøet sitt for å bli en modig, kvikk og pålitelig jente.

Grande forholder seg sannsynligvis til karakteren etter en rekke endringer i livet hennes. Sangerinnen, som har taklet kjølvannet av terrorangrepet utenfor konserten sin i Manchester, England, sa nylig ja til Pete Davidson i en virvelvind forlovelse etter å ha skilt seg fra mangeårige kjæreste Mac Miller.

ariana-grande-pete-davidson-1Kreditt: Ariana Grande/Instagram

Hun fulgte det beskrivende innlegget med et annet bilde av Chihiro, som hun underteksten, Vi gjør det.

På et annet bilde, skrev hun, jeg elsker henne så mye og tagget tatovøren Mira Mariah. Grande og Mariah jobbet tidligere sammen på sangerens Manchester-hyllest-tatovering, som er en liten humle bak øret hennes.

RELATERT VIDEO: Ariana Grande skal opptre ved Aretha Franklins begravelse: Hun 'var glad i' popstjernen

I en serie tweets tidligere denne uken avslørte God Is A Woman-sangeren hennes og forlovedens kjærlighet til animefilmen .

Pete og jeg spiste akkurat som foreldrene fra livredde, tvitret hun.

Det var ikke første gang hun refererte filmen på sin sosiale mediekonto. I 2016 la hun ut en hyllest til animatøren Michiyo Yasuda, som jobbet med filmen, da Yasuda døde.

RELATERT: Hver eneste tatovering Pete Davidson og Ariana Grande har fått til å gjøre kjærligheten deres permanent

I tillegg til filmen deler paret også en dyp kjærlighet for å bli blekket. Før paret i det hele tatt hadde bekreftet forholdet sitt offentlig, fikk Davidson og Grande matchende små sky-tatoveringer på fingrene.

De har en voksende samling av matchende tatoveringer, inkludert H2GKMO, et nikk til Grandes favorittordtak: Ærlig mot Gud, slå meg ut.

RELATERT: Pete Davidson avslører at hans første tatovering var inspirert av Ariana Grandes eks Big Sean

Kreditt: Ariana Grande/Instagram

Nylig avslørte Davidson at hans første tatovering var inspirert av Grandes eks, Big Sean.

Jeg var 17 da jeg tok min første tatovering. Det var en tatovering jeg tok med kompisen min Ricky, fortalte Davidson Variasjon . Det står 'Swerve Life' fordi Big Sean-sangen som hadde det - svingte i den, og vi var som 'That's gonna last forever,' forklarte Davidson med henvisning til Big Seans sang Mercy.

Så det er på beina våre, la komikeren til.

Selv om den tatoveringen kan være hans første, avslørte Davidson at favoritten hans er den svarte kaninmasken på øvre nakke, som var inspirert av Grandes Farlig kvinne albumomslag.

Det er kjempesykt, fortalte Davidson Variasjon om tatoveringen.

Davidson har også sin 25 år gamle forlovedes initialer på høyre tommel og en sky, som representerer hennes siste album Søtningsmiddel .