Ariel Winters seniorballkjole beviser at hun har en uniform i ballstil

Skuespillerinnens junior- og seniorkjoler for den store kvelden har en slående likhet

Som enhver 18-åring i Amerika kan fortelle deg akkurat nå, tenker tenåringer bare på én ting og én ting: PROM. Og mer spesifikt, hva skal jeg ha på meg? Å finne drømmekjolen kan være utfordrende nok uten å ta hensyn til alle de andre faktorene, for eksempel hvordan ser denne kjolen ut i en selfie, hvordan kan jeg sørge for at ingen andre vil ha på seg den samme, og hvordan i all verden er jeg skal konkurrere med en jente som har på seg en spot-on replikering av Beyoncés Met Gala-look? Heldigvis, hvis du for øyeblikket er på vei ut i en tyll- og paljettindusert mani, følg bare i Ariel Winters velkledde fotspor og finn din egen unike, velprøvde uniform i ball-stil.

Ariel vinterballkjole for senior


Ariel Winter/Instagram

På Instagramen sin søndag kveld avslørte Ariel kjolen hun valgte til årets seniorball. Mens de fleste jenter går en fullverdig Disney-prinsesse for den store kvelden, med tanke på at fantasi allerede er en daglig realitet for Ariel, med navnet hennes og den knallrøde manken, bestemte hun seg for å bytte opp ting med et mer sedat, sofistikert utseende for kvelden . Skuespillerinnen hadde på seg en stroppeløs, kjæreste-utringning, svart Xcite-kjole med blonder som så merkelig kjent ut.

RELATERT VIDEO: VIDEO: Ariel Winter forsvarer å vise frem brystreduksjonsarrene sine ved SAG Awards

RELATERTE BILDER: 10 grunner til at Ariel Winter er en Disney-prinsesse IRL

Det viser seg at dette er nesten den samme kjolen hun hadde på seg siste årets skoleball – samme blondeoverlegg, samme fargepalett og samme havfrueskjørt (som bare virker passende).

Faktisk er disse utseendene så identiske, den enkleste måten å finne ut at tiden har gått mellom disse to bildene er et raskt blikk på skuespillerens far som ser ut til å være Benjamin Button -ing takket være hans brune håroppfriskning.

Det er klart at Ariel har stor tro på det gamle Tom Ford-ordtaket: Når du finner noe som fungerer, behold det. Nå om hun bare kunne finne ut en måte å sette dette inn i et uformelt utseende på dagtid.

Hva er din hemmelighet for å finne den perfekte ballkjolen?

–Emily Kirkpatrick