Baby kom tilbake! Katy Perry filmer Orlando Blooms Booty Shaking: 'Lemme Touch Ur Butt'

Popstjernen ville ha et sesongkort for skuespillerkjæresten sin rumpa - og det ser ut som han leverte London-kjendisobservasjonerKreditt: Dave M. Benett/VF17/WireImage

Katy Perry ville ha et sesongkort for rumpa til kjæresten Orlando Bloom - og det ser ut som han leverte.

Popstjernen (33) la ut en video på Instagram-historien om skuespilleren (41) som rister baken til hiphop-klassikeren Baby Got Back på onsdag. I den Ringenes Herre Stjernen kler seg i en smoking, men han stopper for å danse litt etter Perrys forespørsel og ler inn i kameraet. Perry la til et klistremerke på klippet der det står Lemme touch ur rumpa inne i et rosa hjerte.

Også på onsdag amerikansk Idol dommer delte noen sekunder av Bloom sittende overfor henne mens hun hadde på seg en mintgrønn hettegenser. Perry kalte ham en mint and chip off den gamle blokken med en banal engelsk aksent, og han smilte og humret henne med svaret sitt: I'm a chocolate chip!

RELATERT: Josh Groban sier at han 'ikke forventet' at Katy Perry skulle kalle ham 'den som kom unna'

I følge en Instagram postet av Rosmarino Restaurant , paret er for tiden på ferie i Hellas.

Til tross for parets på-igjen-av-igjen-tendenser, forteller en kilde nær Bloom til PEOPLE at Orlando har det bra. Han er fortsatt veldig fornøyd med Katy. Dette har vært et fantastisk år for forholdet deres. Det var som om de trengte å skilles og komme sammen igjen for å komme til dette punktet. Orlando er veldig spent på livet sitt med Katy.

Insideren fortsatte: Det ser definitivt ut til at de kan ha en fremtid sammen. De ønsker begge å være sikre før de tar det neste skrittet. Katy virker ikke så travelt lenger, og Orlando liker det.

RELATERT VIDEO: Katy Perry nektet at Dr. Luke voldtok henne i uforseglet avsetning da Kelly Clarkson kalte ham 'sleazy'

Perry viste en overflod av hengivenhet for Bloom på sosiale medier tidligere i sommer, også. I juni kommenterte hun kunstverk av ham fra den nåværende West End-gjenopplivingen av Tracy Letts skuespill Morder Joe , skriver, jeg trenger et sesongkort for den rumpa.

Oops, jeg mente å sende det til deg privat, la hun til i en egen kommentar.

Og tilbake i mars var hun en av de mange fansen som oversvømmet den 41 år gamle skuespillerens Instagram-side med beundrende kommentarer, mens hun stirret på morderens sixpack som ble vist i sin skjorteløse selfie.

Å hei, jeg var faktisk på utkikk etter et vaskebrett å vaske tøy på, sa hun.

5669270bqOrlando Bloom og Katy Perry | Kreditt: PALACE LEE/Barcroft Media via Getty

RELATERT: Katy Perry flyr til London i 24 timer for å nyte Quickie Date Night med Orlando Bloom

Paret har gått fra hverandre og blitt sammen igjen et par ganger siden de begynte å date i januar 2016, men de ser ut til å være veldig mye i disse dager - med Perry som avslører på amerikansk Idol finale dager før turen hennes at hun offisielt er ute av markedet (jeg er ikke singel).

De utløste først rykter om en forsoning tidligere i år ved å feriere sammen på Maldivene i januar. I mars dro de på sightseeing i Praha og tilbrakte tid sammen i Tokyo, Japan - hvor Perry sparket i gang den asiatiske etappen av henne Vitne Verdensturné. Han så showet hennes fra publikum, og hun ga ham et rop fra scenen, og dedikerte kjærlighetssangen For Me You See til ham.

Orlando Bloom og Katy Perry | Kreditt: David X Prutting/BFA/REX/Shutterstock

RELATERT: Katy Perry sier at hun er klar til å 'koble fra' og dra til Trader Joe's når turneen avsluttes

Etter parets tur til Roma i april, fortalte en kilde til PEOPLE at Perry og Bloom var utelukkende sammen igjen etter tidligere brudd i februar 2017.

Orlando og Katy er flotte ... ting virker mer alvorlige, sa kilden.