Backstreet Boys debuterer ny singel 'Don't Go Breaking My Heart' — deres første utgivelse på nesten 5 år!

'Don't Go Breaking My Heart' er Backstreet Boys' første sangdebut siden 'Show 'Em (What You're Made Of)' fra albumet deres fra 2013, In a World Like This. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og gjennomgått av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Backstreet er tilbake i orden!

The Backstreet Boys slapp sin nye singel, Don't Go Breaking My Heart, ved midnatt torsdag, og markerte deres første sangdebut siden Show 'Em (What You're Made Of) fra albumet deres fra 2013, I en verden som denne .

Don't Go Breaking My Heart – skrevet av Stephen Wrabel og produsert av Stuart Crichton og Jamie Hartman – ble spilt inn umiddelbart etter den første etappen av bandets vellykkede 26-show Las Vegas-residency, Backstreet Boys: Larger Than Life , som starter igjen med ytterligere 21 show i juli til november.

Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, A.J. McLean og Howie Dorough hadde ertet sangens utgivelse gjennom uken og feiret med en tre-dagers nedtelling på sosiale medier frem til premieren.

backstreet-boys-1-2000Backstreet Boys | Kreditt: Backstreet Boys Youtube

Og fans av boybandet som ble mannband vil ikke bli skuffet, da gruppen også droppet singelens video der kvintetten viser frem noen imponerende fortolkende og synkroniserte dansebevegelser som gikk tilbake til deres storhetstid.

I SLEKT: #SpiceBoys! Backstreet Boys forvandler seg til sine favoritt Spice Girls Alter Ego under konsert

Backstreet Boys DonBackstreet Boys

Guttene danser med et lysshow som bakteppe mens McLean gjør sitt beste for å serenade det som ser ut til å være et hologram av en veldig attraktiv kvinne.

Den nye singelutgivelsen kommer nesten en måned etter at Backstreet Boys feiret sitt 25-årsjubileum. Og de er fortsatt sterke.

backstreet-boys-2-2000Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, A.J. McLean og Howie Dorough | Kreditt: Backstreet Boys Youtube Backstreet BoysA.J. McLean gjør sitt beste for å serenade det som ser ut til å være et hologram av en veldig attraktiv kvinne | Kreditt: Backstreet Boys Youtube

RELATERT: Backstreet Boys fyller 25! Band feirer jubileum med Throwback Photo og spør «Hvem er klar for ytterligere 25?»

Backstreet Boys | Kreditt: Dennis Leupold

Musikken deres ble gitt en country-fied remix etter en rekke samarbeid med Florida Georgia Line inkludert nummer 1 hit God, Your Mama and Me.

Jeg vil skape nye minner. Vi har sunget de samme sangene i nesten 25 år, fortalte Littrell nylig til PEOPLE. Det er ikke det at vi ikke er begeistret for å synge våre gamle hits, men vi ønsker å vokse også. Vi ønsker ikke å sitte fast i det som var. Vi ønsker å fortsette å vokse med fansen vår.