Backstreet Boys avslører hemmeligheter fra sine nesten tre tiår sammen

Backstreet Boys diskuterer opp- og nedturer de siste 26 årene, fra å møte konene sine til å 'bryte seg løs' fra svindleren Lou Pearlman

Backstreet Boys har fortsatt det på gang.

8. april kom bandmedlemmene – Nick Carter , 39, Brian Littrell , 44, Howie Dorough , 45, Kevin Richardson , 47 og AJ McLean , 41 – sammen på Grammy Museum i Los Angeles for åpningen av Backstreet Boys: The Experience .

Utstillingen, som viser bandets reise til stjernestatus, har alt fra skjortene de hadde på seg i Slutt å spille spill musikkvideo, til en interaktiv videostand der fans kan sende meldinger rett til bandet.

De Don't Go Breaking My Heart sangere reflekterte over oppturer og nedturer de siste 26 årene med programleder JoJo Wright fra KIIS FM, og PEOPLE direktesendte begivenheten eksklusivt på Facebook .

Det er ikke bare frisyrene deres som har endret seg: Backstreet Boys er alle gift nå. Da JoJo Wright spurte hvordan de hadde møtt konene sine, fortalte Kevin Richardson med glede hvordan han og kona hadde jobbet sammen i Disney World i Florida: Hun var danser i Skjønnheten og udyret , jeg var en Ninja Turtle.

Backstreet Boys utstillingsskyting og ankomstskytingBrian Littrell | Kreditt: Recording Academy/Rebecca Sapp/Getty Images En kveld med Backstreet BoysAJ McLean og Kevin Richardson | Kreditt: Recording Academy/Rebecca Sapp/Getty Images

Howie Dorough spøkte, la oss bare skjære inn i jakten, teknisk sett ansatte jeg kona mi. Wright var like forvirret som alle andre i salen, og spurte: Vent, sa han nettopp at han ansatte kona?

Men sangeren fortsatte med å forklare hvordan bandet hadde ansatt henne til å lage innhold til nettstedet deres i 2000.

Han fortsatte at når hun dro på turné med dem, var de fleste av gutta i forhold, så på fridagene spilte de fleste enten Nintendo, Nick gjorde det, eller gutta ringte kjærestene sine. Jeg var den som alltid var sånn «La oss gå ut for å hanggli i Rio» og «La oss gå på Copacabana-stranden» og «La oss gå til pyramidene» og bare gjøre morsomme, kule, utforskende ting. Unødvendig å si var nettstedet i utgangspunktet et Howie D.-nettsted i et helt år!

Backstreet Boys utstillingsskyting og ankomstskytingBackstreet Boys | Kreditt: Recording Academy/Rebecca Sapp/Getty Images

Littrell, den selverklærte nummerfyren i gruppen, husket hver eneste detalj av møtet med kona Leighanne - til og med den nøyaktige tiden på dagen. Han fortalte hvordan bandet nettopp hadde blitt hentet fra hotellet deres klokken 03:30, og var på vei til As Long as You Love Me-shoot.

I SLEKT: AJ McLean avslører datteren Ava, 6, ba ham om å 'slutte å være en backstreet-gutt og bare være min pappa'

Vi er alle røv ute i varebilen og sover, og jeg ser tilbake og det er alle disse hodebildene av jentene som skal være med i videoen, så jeg kommer til det sjette hodebildet og det står Leighanne Wallace. Jeg tenkte «Wow, jeg må huske det navnet.» Det er et svart-hvitt-bilde, jeg vil aldri glemme det. Hun er kledd i hvitt med jeans og hun lener seg opp mot en murvegg. Jeg tenkte: «Det ser ut som min type jente!» Spoler frem til 9:45 om morgenen, og hun er ikke der, hun er forsinket. Så dukker hun opp i disse kakibuksene og den sorte genseren, og hun sier «Hei, jeg heter Leighanne», og jeg sier: «Jeg vet.» Resten er historie. Hun er den mest fantastiske kvinnen jeg kjenner, det har gått 23 år.

En kveld med Backstreet BoysNick Carter og Brian Littrell | Kreditt: Recording Academy/Rebecca Sapp/Getty Images

Det er en imponerende lang tid, men Backstreet Boys har holdt sammen enda lenger - 26 år totalt - og Brian beskrev det som vanskeligere enn et ekteskap, mye vanskeligere. Jeg mener, har du noen gang vært gift med fire karer?

Det har absolutt ikke alltid vært lett; bare se Boy Band Con , som avslører prøvelsen deres med Lou Pearlman. Som deres eks-manager brakte Pearlman guttene sammen, men han forrådte dem også, som Richardson utdypet:

Han var vår manager, så han fikk en administrasjonskommisjon. Da eide han samtidig et produksjonsselskap, så vi betalte ham alle produksjonsutgiftene og kostnadene. Han var også en sjettedel av The Backstreet Boys, så han tjente en sjettedel av alt vi lagde, pluss at han fikk fire poengs overstyring fra plateselskapet, det er 4 prosent på hvert album vi solgte. Å, og han eide også navnet. I utgangspunktet var han veldig grådig.

RELATERT VIDEO: Backstreet Boys snakker om hvor surrealistisk det er å være tilbake på Grammys

Det ble snart klart at Pearlman tok 78 prosent av inntekten til Backstreet Boys. Da den juridiske kampen begynte, truet han ikke bare med å ta bort bandnavnet, han låste også alle instrumentene, settet og turnéutstyret deres, med ordene Jeg vil beholde dette fordi jeg eier det.

Selv om Richardson innrømmet at det var en vanskelig tid i livene deres - han var som en farsfigur for oss alle, og da gardinen ble trukket tilbake, såret det følelsene våre, det knuste hjertene våre - ga de ikke opp.

Vi knyttet oss alle sammen og sa «Ok, skal vi kjempe mot dette?» Og det gjorde vi. Men vi endte opp med å komme til et forlik utenfor retten fordi vi nettopp begynte å bryte i USA, og derfor ønsket vi ikke å risikere å være i retten i tre år.

Carter la til albumet Sort og blå handlet egentlig om Lou, om å komme seg løs.

I SLEKT: Backstreet Boys deler personlige minner, garderobestykker og mer på Grammy Museum-utstillingen

De er kanskje fri for Pearlman, men selv for det bestselgende guttebandet noensinne, går ting av og til galt.

Dorough fortalte hvordan han måtte gjøre et raskt antrekksskifte på en konsert i Las Vegas nylig, og i en hast med å komme på scenen løp han inn i garderobestylisten deres og snublet. Han falt ned i metallgropen rundt scenen og punkterte kneskålen.

Det pumpende adrenalinet gjorde at han kunne ignorere smerten og løpe opp trappene: Jeg husker at jeg gjorde det Jeg vil ha det sånn når vi er nærmere kanten til alle, og blodet drypper av fingrene og bena mine. Jeg husker at jenter bare gikk Ugh - jeg prøvde å synge for dem, og de var redde for meg!

Richardson har også tålt sin store del av uhell på scenen, og han spøkte med den gangen de spilte på Los Angeles Forum på Inn i det Millenium Turné: Vi spennet opp og fløy ut over publikum, jeg ble sittende fast over publikum for to sanger, bare hengende der.

Brian Littrell, Kevin Richardson, Nick Carter, A.J. McLean og Howie Dorough | Kreditt: Recording Academy/Rebecca Sapp/Getty Images

Han stønnet da Nick Carter minnet ham om American Music Awards - en annen gang satt han fast og dinglet i selen.

Men det er det fine med å være i en gruppe, sa AJ McLean inn: Gud forby at en av oss går ned, vi har fire gutter til å støtte oss, og vi kan alle gjøre det. Vi kjenner alle hverandres deler!

Og det burde han vite bedre enn noen andre, siden han avslørte i et eksklusivt PEOPLE-intervju at han hadde streptokokker i halsen og faktisk ikke kunne synge når de spilte inn Så lenge du elsker meg : Jeg er ikke engang i bakgrunnen! Jeg er ikke noe sted på den posten!

Men McLean planlegger absolutt å synge på den neste: Carter kunngjorde på slutten av arrangementet at de kommer til å gi ut et julealbum i år.

2019 ser travelt ut for Backstreet Boys: De starter sin største arenaturné på 18 år - GIKT World Tour — i Portugal 11. mai.

Av Octavia Akoulitchev og Christina Dugan Ramirez