Barbara Palvin er den nyeste Victoria's Secret-engelen: 'It's the Ultimate Career High'

Barbara Palvin er den første ungarske supermodellen som ble med i Victoria's Secret Angel-familien

Barbara Palvin er klar til å kunngjøre noen store nyheter.

Den ungarske modellen, 25, slutter seg til Victoria's Secret-familien som merkets nyeste engel. Jeg har holdt dette hemmelig i tre måneder, forteller Palvin eksklusivt til PEOPLE. Det er den ultimate karrierehøyden!

Palvins vei til å bli en Victoria's Secret Angel har latt vente på seg. Hun gikk først i Victoria's Secret Fashion Show i 2012, modellerte i flere kampanjer etterpå, inkludert tre i 2018, og kom så tilbake til catwalken etter november. Og nå er hun offisielt den første ungarske modellen som slutter seg til Victoria's Secret Angel-familien.

S19 VSS NEONKreditt: Victoria's Secret

Da jeg var 13, så jeg VS Fashion Show og sa: «En dag skal jeg komme dit.» Tre-fire år senere tok jeg med Victoria's Secret PINK for første gang, forteller Palvin. Nå føler jeg at jeg var bestemt til å gjøre dette. Victoria's Secret fanget meg på det perfekte tidspunktet, for jeg er endelig fornøyd med meg selv og kroppen min.

Da hun ble oppringt fra Victoria's Secret med nyheten om at hun offisielt skulle få englevingene sine, var modellen i Ungarn og ringte umiddelbart til kjæresten Dylan Sprouse, som var tilbake i USA.

Variety x Armani Makeup Artistry Dinner, Los Angeles, USA – 20. februar 2019Kreditt: Katie Jones/Variety/Shutterstock

Han kunne ikke tro det. Så sa han: «Jeg fortalte deg det. Jeg visste det,' hun sier. Så løp hun ned trappen klokken 05.30 for å fortelle foreldrene. De var halvsøvn, men de ble skremt. Først trodde de at noe var galt, men så gjentok jeg meg selv og de ble så glade, forteller Palvin. Moren min gråt litt, og faren min slo skulderen min, som han pleier.

Leter du etter mer stilinnhold? Klikk her å abonnere på PeopleStyle-nyhetsbrevet for fantastisk shopping rabatter, kan ikke leve uten skjønnhetsprodukter og mer

Palvin sier at hun er stolt over å støtte et merke som faktisk støtter vakre kroppstyper og mangfold, spesielt siden hun selv har kjempet mot kroppsskammere på internett. Når jeg først aksepterte kroppen min følte jeg meg sunnere og bedre enn noen gang, legger hun til.

BarbaraKreditt: Victoria's Secret

Men modellen innrømmer at selvtillit er noe hun fortsatt sliter med til daglig.

Jeg kjemper fortsatt for å føle meg trygg hele tiden fordi det alltid er ting vi kan jobbe med med oss ​​selv, sier Palvin. Jeg tror at det fine med Victoria's Secret er at de virkelig støtter meg for den jeg er og hvordan jeg ser ut. Jeg er takknemlig for dem.

031419-sexy-søvn-barbaraKreditt: Victoria's Secret

Palvin krediterer å våkne tidlig (vanligvis rundt 07.00 når solen står opp) og trene med den personlige treneren sin som den beste måten å øke humøret hennes på. Hun legger til med en latter, men selvfølgelig gjør sexy undertøy det også. Hennes valg: et veldig blondt rødt stykke som mannen hennes garantert vil elske.

RELATERTE BILDER: OPPDATERT! De beste nye skjønnhetsproduktene i 2019

For å feire Palvins spennende nyheter, fikk vi den nye engelen til å dele sine favorittvalg fra Victoria's Secret som du kan handle nedenfor.

390659GQG_OF_F

Kjøpe det! Victoria's Secret lett foret trådløs BH i Berry Diva, $39,95; victoriassecret.com

391121GTE_OF_F

Kjøpe det! Victoria's Secret Body av Victoria Perfect Shape BH i Neon Hot Pink, $54,95; victoriassecret.com

392568HJD_OF_F

Kjøpe det! Victoria's Secret The Lightweight PJ Top, $39,50; victoriassecret.com

390040HJD_OF_F

Kjøpe det! Victoria's Secret-logo med blonder, kort, $29,50; victoriassecret.com

391188GTE_OF_F

Kjøpe det! Victoria's Secret Satin & Lace Slip, $49,50; victoriassecret.com