Bella Hadid feirer The Weeknds 29-årsdag mens paret koser seg i matchende Camo-utseende

Bella Hadid og The Weeknd var veldig kjærlige da de feiret bursdagen hans på en trøtthetsfest i hæren på fredag, forteller en tilskuer til PEOPLE vakker-bKreditt: Bella Hadid/Instagram

Bella Hadid hjalp kjæresten sin The Weeknd med å feire sin 29-årsdag på hans trøtthetsfest i hæren fredag ​​kveld, forteller en tilskuer til PEOPLE.

I tråd med festlighetene hadde dvergpapegøyene begge koordinerende antrekk med kamuflasjetrykk til festen, som ble holdt i Tao Downtown i New York City og sponset av Remy Martin.

I en serie bilder av paret lagt ut av den etterspurte modellen, viste Hadid frem sin slanke kroppsbygning i et grønt mikro-miniskjørt fra Merket LF , cropped camo topp og matchende oversize jakke. Hadid, 22, kompletterer antrekket hennes, utstyrt med et par rene Prada knehøye sokker, støvler med hæl og ringøredobber.

Ved siden av henne på alle bildene er Can't Feel My Face-sangerinnen, som hadde på seg en overdimensjonert camo-jakke med matchende bukser, en mørk skjorte, svarte sko og mye bling.

1 minutt til min favorittdag i året …. @theweeknd, modellen skrev ved siden av ett bilde av paret, som ble delt sent på fredag ​​kveld, kort tid før kjæresten sin spesielle dag begynte.

Gratulerer med dagen, pappa, hun tekstet frekt et annet bilde av paret.

Timer senere, på sangerens faktiske bursdag, fortsatte hun med å dele flere bilder av paret som poserte sammen, og undertekst dem, BURSDAG BABY og LYKKELIG 🖤🖤🖤🖤🖤🖤.

uken-1-2000Bella Hadid og The Weeknd | Kreditt: Bella Hadid/Instagram

RELATERT: Bella Hadid bærer The Weeknd's Cross-kjede når de går ut sammen i New York City

Paret ankom bash rundt klokken 01.00 og var kjærlig og poserte for mange bilder sammen, forteller en tilskuer til PEOPLE, og legger til at The Weeknd (som egentlig heter Abel Tesfaye) hele natten kunne sees holde modellen rundt livet hennes og kysse henne.

De fleste tilstedeværende – som inkluderte Kourtney Kardashians tidligere fling Luka Sabbat – kledde seg i henhold til temaet, og til og med musikerens trelags kake så ut til å gå i kamp, ​​sier tilskueren.

The Weeknd viste også frem en ny avkjølt kjede, som var dekket av kors og hadde en spesiell melding inngravert på baksiden: Who God Has Blessed, No Man Can Curse. Hadid kunne også ses rockende smykker, inkludert en tykk flettet diamantchoker og en stjerneformet ring, som hun hadde på langfingeren, sier tilskueren.

Starboy-sangeren fortsatte med å dele et søtt bilde av Hadids bling på bashen, mens han søtt holdt hånden hennes for å vise ringen bedre.

uken-1-2000The Weeknd og Bella Hadid | Kreditt: The Weeknd Instagram

RELATERT VIDEO: The Weeknd deler serie med intime bilder med bursdags-'Angel' Bella Hadid når hun fyller 22

Måneder tidligere hadde sangeren også vært på plass feire Hadids 22-årsdag , deler en serie med sydende øyeblikksbilder av paret.

Hvert bidrag i The Weeknds lysbildefremvisning var mer dampende enn den forrige - fra en video av paret som kysser på en bar, til kosebilder i en kunstutstilling, til et skudd av sangeren som sto over Hadid mens hun lenet seg tilbake i et badekar fylt med roseblader .

Bella Hadid og The Weeknd | Kreditt: The Weeknd Instagram

Gratulerer med dagen Angel, han tekstet bildene og la til svarte og røde emojier.

Etter halvannet år sammen, skilte The Weeknd og Hadid seg i november 2016 før de gjenopplivet romantikken deres i 2018.

Av Maria Pasquini og Janine Rubenstein