Bethenny Frankel krediterer hennes forfriskede øyne ikke til plastisk kirurgi, men til dette i stedet

Stjernen svarer på spørsmål om plastisk kirurgi Kreditt: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank via Getty

Ser tilbake på Bethenny Frankel under sesong 1 av The Real Housewives of New York til hennes nåværende smalere ansiktsform og det faktum at hun knapt er gammel i det hele tatt, er ikke stjernen overrasket over at hun stiller mange spørsmål om plastisk kirurgi. Men den 45 år gamle SkinnyGirl-gründeren hevder at hun ikke har gjort noe invasivt arbeid - og hun setter rekorden en gang for alle.

På onsdag kvelds episode av Se hva som skjer direkte , spurte en innringer Frankel om hun har hatt noen plastisk kirurgi i det siste. Og ettersom hun hevder at hun ikke har gjort det (hun har vært åpen om tidligere prosedyrer, så vi tipper at hun ikke ville klamret seg opp nå), forklarer hun at den smalere kjevelinjen hennes skyldes TMJ – eller TMG som hun kaller det – og den resulterende Botox-behandlingen for det.

Det gjorde jeg ikke, svarer hun til innringeren og forklarer at injeksjoner er hennes eneste hemmelighet. Vel, jeg fikk injisert kjeven min med Botox fordi jeg har TMG, og hvis du ser på bilder av meg fra sikkert 7 år siden, har den gradvis blitt mindre til det punktet at jeg måtte slutte, og nå gjør det faktisk vondt igjen.

RELATERTE BILDER: Fungerer disse bisarre kjendisskjønnhetstriksene virkelig? Vi spurte proffene

Og når Cohen kimer inn og er enig i at det faktisk ser mindre ut enn det pleide, forklarer Frankel: Det pleide å være at dette var stort, sier hun og peker på kjevelinjen. Det har liksom blitt annerledes, ansiktet mitt endret seg fullstendig.

Så hva er den ikke-invasive hemmeligheten bak hennes løftede øyne? Falske vipper.

Jeg så på gjenforeningen og øynene mine … det lille trikset som faktisk Kristofer Buckle lærte Mariana, makeupartisten min, er når du tar på øyevippene, legger endene opp litt og det får øynene dine til å se litt mer ut, så de går ikke ned, men nei, jeg har ikke [fått plastisk kirurgi i det siste].

Hva synes du om Frankels skiftende utseende? Lyden av under.