Beyoncé får en Bob: Hvem er spent?

Skjønnhetsnyheter! Superstjernen har en super-chic bob

Først smellene . Nå en bob. Det er en fulltidsjobb med å følge med på Beyoncés hårforandringer, og redaktørene vil definitivt snakke om hennes siste knekkede manetrekk en stund (som vi venter på å se om det andre hemmelige albumet blir en realitet). Det korte håret hennes er tilbake. Hvor lenge? Det er fortsatt uklart. Men her er det vi vet.

Beyonce bob


AKM / GSI

Bey debuterte en elegant, hakebeite bob søndag i N.Y.C. (se bildet over), og mistet mye lengde fra det vakre lange havfruehåret hun hadde rocket. (Hvis du fortsatt lurer på hva som skjedde med smellet hennes, har vi noen forklaringer her .)

RELATERTE BILDER: Nytt snitt! Ny farge! Vei inn de siste kjendishårendringene

Dette er ikke første gang stjernen har klippet de superlange trådene sine til fordel for en kortere look. Der var store nisseøyeblikket i 2013 og den helheten omvendt bob-situasjon hun gikk kort tid etter.

Jeg fikk litt tårer i øynene! Beys stylist Kim Kimble fortalte FOLK august i fjor etter nissekuttet. Jeg har jobbet for henne så lenge, hun har dette vakre lange håret og det er vanskelig å vokse ut hår. Jeg føler at det er håret mitt, jeg jobber så mye med henne. Jeg føler meg litt emosjonell, men begeistret for henne også. Kanskje jeg klipper av meg håret nå. Kort hår, ikke bry deg.

Hva synes du om Beys nye gjøre? Elsker du henne kort? Del dine tanker nedenfor.

– Brittany Talarico

[artikkelnyhetsbrev]