Beyonce støtter ektemannen JAY-Z på hans turnéprøve i $1 565 antrekk og sjeldne 4:44 Puma joggesko

Beyoncé viser (og har på seg) sin støtte til ektemannen JAY-Z. Hvert produkt vi viser har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Beyoncé viser (og har på seg) sin støtte til JAY-Z.

Trebarnsmoren, 35, delte sitt siste antrekk på Instagram og nettstedet hennes onsdag, og hun repeterte ektemannens prosjekter fra hodet til føttene. Queen Bey rocket en hvit-på-hvitt Flyikon pappa hatt , som selvfølgelig er symbolet på JAY-Zs underholdningsselskap, Roc Nation.

Og sangerinnen er dessuten rapperens #1-fan som hun viste Cougar 's 4:44 joggesko, som ble laget for å minne om JAY-Zs trettende og siste album. Bare 44 ble laget, og selvfølgelig har Bey det første laget noen gang.

beyonce-antrekkKreditt: Beyonce/Instagram

Ser du etter mer stilinnhold? Klikk her å abonnere på PeopleStyles nyhetsbrev for fantastiske shoppingrabatter, kan ikke leve uten skjønnhetsprodukter og mer.

I tillegg til tilbehøret hadde Beyoncé på seg Stella McCartneys Lindsey-topp på $765 som en skjortekjole. Heldig for Bey Hive, det asymmetriske hvite bomullsensemblet er på salg for 50 prosent avslag!

Til slutt fullførte hun sin casual look med en svart Binder clip Bag fra Off-White , som selges for omtrent $800.

Mens mannen hennes gjør seg klar til å dra på turné, har Beyoncé satt seg inn i sitt nye liv i Los Angeles.

For alle detaljene om JAY-Z og Beyoncés nye herskapshus og deres planer for familien deres, hent den siste utgaven av magasinet PEOPLE, på kiosker på fredag.

En kilde har tidligere bekreftet overfor PEOPLE at paret betalte 88 millioner dollar for herskapshuset deres i Bel Air, etter husjakt i to år. Avtalen står til å være den største eiendomstransaksjonen i Los Angeles County i år.

Siden tvillingene deres Rumi og Sir kom i juni, har Carter-familien fått sine nyeste medlemmer til å føle seg hjemme i et fantastisk Malibu-utleiehus. En eiendomskilde bekreftet overfor PEOPLE at paret leide villaen med 10 senger og 14 bad - som leier ut for 400 000 dollar i måneden, fullt møblert - tidligere i sommer.

De nybakte foreldrene var bekymret for at deres 5 år gamle datter Blue Ivy, som begynner på skolen denne høsten, ville føle seg utenfor, men storesøsteren har helt knyttet til søsknene sine, en kilde som tidligere har delt med PEOPLE eksklusivt. Beyoncé har vært veldig opptatt med de nyfødte, men hun har også vært i stand til å slappe av litt. Det har hjulpet henne at Blue har vært en så fantastisk storesøster.

JAY-Z 4:44-turen er satt til begynne i Anaheim, California . på Honda-senteret 27. oktober og skal etter planen konkludere 21. desember i Inglewood, California på The Forum.