Bill Clinton møter Melania Trump: Se hvem andre var på debattgjestelisten

Hver av kandidatene tok med seg familiemedlemmer – sammen med allierte som symboliserer politiske forskjeller Kreditt: Drew Angerer/Getty Images

Tidligere president Bill Clinton møtte Melania Trump på den første presidentdebatten i Hempstead, New York mandag kveld.

De to håndhilste og smilte før debatten mellom deres respektive ektefeller, Hillary Clinton og Donald Trump, startet.

Gjestelistene deres inkluderte personer som var nøye utvalgt for å understreke kampanjebudskapene deres.

Trumps barn, Ivanka, Eric, Donald Jr. og Tiffany, var til stede for å støtte faren sin. Ektefellene deres så også på debatten. De inkluderer: Jared Kushner, Ivankas ektemann; Lara Trump, kona til Eric; og Vanessa Trump, kona til Donald Jr.

Stemmer du? Ikke stemme? Hva synes du egentlig om kandidatene? FOLK vil vite! Ta vår korte undersøkelse om valget i 2016 nå , og motta 20 % rabatt i PEOPLE Shop som takk for at du tok deg tid.

Trumps gjester inkluderer:

Mark Geist, en Marine Corps-veteran som overlevde Benghazi-angrepet i 2012. Han dukket opp i en NRA-annonse tidligere i sommer med tittelen Stop Clinton, Vote Trump.

Karen Vaughn, en Gold Star-mor som er Navy SEAL-sønn døde i Afghanistan. Hun ble en sjelden alliert til Trump etter at han kritiserte en Gold Star-familie etter DNC.

General Mike Flynn var en tidlig Trump-tilhenger og ansett for å være en potensiell visepresidentkandidat. Den pensjonerte trestjerners generalen fungerte også som en uformell rådgiver for Trumps kampanje.

General Keith Kellogg fungerer som nasjonal sikkerhetsrådgiver for Trump og var tidligere generalløytnant i hæren.

Bruce LeVell er administrerende direktør for Trump Diversity Coalition og var tidligere styreleder i Gwinnett County GOP. Han er også eier av en smykkebutikk i Dunwoody.

Clintons datter, Chelsea Clinton, var til stede for å støtte moren, sammen med gjester som står for viktige saker i kampanjen hennes.

Lauren Manning, en overlevende 9/11 som talte på den demokratiske nasjonale konferansen. Manning beskrev hvordan Clinton besøkte sykehuset under restitusjonen.

RELATERT: Donald Trump sier 'Hvorfor ikke' skylde på Clinton for alt?

Maxine Outerbridge, en alenemor som overlevde vold i hjemmet, vil delta og gi et ansikt til Clintons arbeid på vegne av Children's Health Insurance Program.

Anastasia Somoza, en kvinne med cerebral parese som først møtte Clinton som 9-åring. Hun har vært en frittalende funksjonshemmingsforkjemper og langsiktig fast innslag i Clintons politiske karriere.

Aleatha Williams, en mangeårig brevvenninne av Clinton siden den demokratiske nominerte var førstedame.