Billie Eilish har på seg krystallutsmykkede buksesett, hodeplagg med juveler for å opptre på Grammy-utdelingen i 2021

Sangeren er nominert i fire kategorier

Billie Eilish tar med sin signaturstil, preget av overdimensjonerte punk-møt-skater-inspirerte stykker, til 2021 Grammys.

Den 19 år gamle sangeren gikk på den røde løperen sammen med sin bror og hyppige samarbeidspartner, Finneas Baird O'Connell, i en rosa, svart og grå mønstret button down-skjorte og matchende bukser med utsving. Hun pyntet med hvite joggesko og en maske og en bøttehatt med samme flerfargede design.

Eilish byttet om til en krystallpyntet skjorte, matchende bukser og et hodeplagg med juvel for å fremføre hitlåten «Everything I Wanted» under prisutdelingen.

Stjernen startet kvelden nominert til fire priser: Årets plate, årets sang, beste soloptreden og beste sang skrevet for visuelle medier. Hun tok hjem sistnevnte pris, for 'No Time to Die'.

RELATERT: Grammys 2021: Taylor Swift, Cardi B, Harry Styles, BTS, Billie Eilish og flere skal opptre

Billie Eilish ankommer den 63. årlige Grammy AwardsKreditt: Jordan Strauss/AP/Shutterstock Billie Eilish | Kreditt: Francis Specker/CBS via Getty

I fjor ryddet Eilish opp på musikkens største prisutdeling, og vant fem av de seks prisene hun ble nominert til. Stjernen hadde på seg en grønn og svart Gucci-dress med logopregede øredobber og hansker som viste frem de ultralange grønne neglene hennes.

«Bad Guy»-sangerinnen har tidligere åpnet opp om å ha på seg posete klær målrettet slik at folk ikke kan dømme kroppen hennes, og tidligere i år tok hun opp sine egne opplevelser i et video-mellomspill under showet hennes på Miamis American Airlines Arena.

I mellomspillet, som ble delt på nettet av konsertgjengere, Eilish strimler sakte ned til en bh før den synker ned i en svartfarget væske.

«Noen mennesker hater det jeg har på meg, noen mennesker roser det. Noen bruker det for å skamme andre, noen bruker det til å skamme meg, sier hun i klippet, ifølge Vergen , og la merke til at 'mens jeg kjenner blikket ditt, misbilligelsen din eller lettelsens sukk, hvis jeg levde etter dem, ville jeg aldri kunne bevege meg.'

RELATERT: Alle de siste Grammys-oppdateringene på ett sted!

«Kroppen jeg ble født med, er det ikke det du ville ha? Hvis det jeg har på meg er behagelig, er jeg ikke en kvinne. Hvis jeg slipper lagene, er jeg en ludder, legger hun til. «Selv om du aldri har sett kroppen min, dømmer du den fortsatt og dømmer meg for den. Hvorfor?'

Mens han kritiserte samfunnet for å gjøre «antakelser om mennesker basert på deres størrelse», påpekte Eilish at til syvende og sist har andres meninger ingenting med henne å gjøre.

«Hvis jeg bruker mer, hvis jeg bruker mindre, hvem bestemmer hva det gjør meg? Hva det betyr? Er min verdi kun basert på din oppfatning? Eller er din mening om meg ikke mitt ansvar?' hun sa.

Den 63. årlige Grammy Awards, arrangert av Trevor Noah, sendes direkte 14. mars på CBS.