Blake og Gwen: Music's New Power Couple by the Numbers

Hvor dette kraftparet skiller seg ut, kan overraske deg Kreditt: Getty

Blake Shelton og Gwen Stefani er det mest livlige paret som skjer i musikk akkurat nå, og det er få ting vi liker bedre med power-parene våre enn å tilordne dem numeriske verdier i henhold til ekte dollar på bunnlinjen.

For hva er kjendiskjærlighet uten de forbløffende pengebeløpene som står til å bli selskap av en slik fagforening? Uansett, her er en liten oppsummering av Shelton og Stefanis respektive økonomiske kapital, i tillegg til den kulturelle kapitalen vi vet de er så virkelig rike på.

Nettoformue

Stefanis nettoformue er sterkt omstridt: Folk fester det på forskjellige måter hvor som helst mellom $80 og $125 millioner, som begge setter henne betydelig høyere enn Sheltons, anslagsvis 60 millioner dollar, hvorav det meste kommer fra opptredenen hans og spillejobben kl Stemmen , mens Stefanis verdi er knyttet til mange andre virksomheter, som motelinjen hennes.

Stemme Betale

Shelton gjør angivelig rundt 4 millioner dollar per sesong i egenskap av en Stemme trener. Stefani, derimot, tok over etter Christina Aguilera, som tilsynelatende laget rundt 12 millioner dollar per sesong, så det er mulig Stefani tjener noe i nærheten av den summen.

Albumsalg

Stefani har bare gitt ut to soloalbum bortsett fra arbeidet hennes med No Doubt: Love.Angel.Music.Baby solgte rundt syv millioner eksemplarer over hele verden, mens 2006-tallet The Sweet Escape hakket amerikansk salg på 1,7 millioner. (Det tar ikke hensyn til de 8,1 millioner eksemplarene av Tragisk rike , 1,5 millioner av Saturns retur , eller 2,8 millioner av Steinhard No Doubt solgt.) Alt i alt er det omtrent 21 millioner.

Shelton har imidlertid vært soloartist i lengre tid, og selv om salgstallene ikke er tilgjengelige for de fire første albumene hans, ble hans aller første selvtitulerte album platina, og de tre neste ble alle sertifisert gull. Alle parkerte komfortabelt i U.S. Country Top 10. Red River Blue Basert på en sann historie og Bringing Back the Sunshine har solgt rundt 3,1 millioner alt, per forskjellige RIAA-tall. Så mellom det og de forskjellige største hitsene, pluss julealbumet rundt 7 millioner eller så?

Turpenger

I 2013 tjente Shelton rundt 5,9 millioner dollar på å turnere, til Billboard . Stefani, til sammenligning, har ikke turnert solo på seks år, og No Doubt skrinlagt planene for en turné i 2013, så dette er egentlig ikke en rettferdig sammenligning.

Tilstedeværelse på sosiale medier

Shelton har 14,2 millioner følgere på Twitter og opprettholder en ganske aktiv tilstedeværelse, mens Instagramen hans, som har 647 000 følgere, ser ut til å ha blitt raskt forlatt etter bare fem innlegg. Stefani har færre Twitter-følgere (2,2 millioner), men flere Instagram-følgere (2 millioner) og holder IG-en hennes mye ferskere.