#BlessUp: 5 ting vi lærte av DJ Khaleds Snapchat og hvordan han er mer støttende enn noen av vennene dine

Tilsynelatende vil 'de' ikke at vi skal spise frokost Kreditt: Gustavo Caballero/Getty

Hvis du ikke følger @djkhaled305 på Snapchat, går du glipp av noen major nøklene til suksess.

De siste ukene har DJ Khaled (né Khaled Mohamed Khaled) dominert Snapchat-verdenen. Med sine motiverende foredrag og opprørende eventyr har produsenten og plateselskapets leder – ansvarlig for hits som Hold You Down og All I Do Is Win – klart å bli en av de mest inspirerende (og morsomme) snapperne i 2016.

Her er fem ting vi lærte av DJ Khaleds Snapchat:

1. Han har viktige nøkler til suksess

Khaleds Snap-historier, som spenner over hele dagen hans (ja, hele dagen), vanligvis i og rundt hjemmet hans i Miami, ser ut til å fokusere på DJens forretningssans og livsleksjoner, som han kaller hovednøkler til suksess.

Major nøkkel. Du kan miste store forretningsavtaler hvis pusten din ikke er god. Stol på meg, sa 40-åringen i en ny snap.

https://twitter.com/djkhaledstory/status/673730696490414080

Men visdomsordene (eller nøklene) hans er også for den gjennomsnittlige, hverdagslige ikke-millionæren.

Pass på ryggen din! han advarte fansen på et blunk. Men enda viktigere, tørk ryggen når du kommer ut av dusjen. Det er en kald verden der ute.

Her er, som Khaled ville sagt, en annen: Nøkkelen til mer suksess er å ha mange puter.

Unnskyld meg mens jeg løper til Target.

2. Virksomheten blomstrer (bare spør Ben)!

En av Khaleds Snap-historier er en hvit gutt med babyansikt kun kjent som Ben.

Minst en gang, noen ganger flere, ganger om dagen, vil produsenten stille den unge sjefen et enkelt spørsmål.

Ben, hvordan går det?!

Bens svar: Boomin’!

Bens tilstedeværelse på DJs Snap-historier var opprinnelig et mysterium for mange. Men som det viser seg, er tenåringen 16 år gamle Benjamin Kapelushnik, en suksessrik sneakerforhandler, Kompleks magasin rapporter. Khaled er en av tenåringens største kunder.

Så det ser ut som business faktisk er blomstrer!

3. DJ Khaled Was Once Lost at Sea

Ja, tapt på sjøen. I en av sine mest eventyrlystne Snapchat-skjermer skal den 40 år gamle produsenten ha gått seg vill mens han kjørte vannscooter om natten. Den medrivende (og komiske) strengen med Snaps fulgte DJ-en mens han syklet rundt på vannet på jakt etter land.

Det er så mørkt her ute. Vi vet ikke hvor i helvete vi er, men nøkkelen er å klare det, høres Khaled si i en av Snaps. Nøkkelen er aldri gi opp. Det er ikke lett å vinne. Jeg vet at nøkkelen er å klare det.

Etter nesten to minutter med Snaps var 40-åringen tilsynelatende i god behold. I ekte Khaled-form ga han fansen en svært viktig nøkkel til suksess.

Nøkkelen er å ikke kjøre vannscooter i mørket, dette er ikke riktig.

RELATERT VIDEO: Du vil ikke tro størrelsen på DJ Khaleds skosamling

4. Tilsynelatende vil de ikke at vi skal spise frokost

Ifølge Khaled vil de ikke at vi skal nyte dagens viktigste måltid. I flere snaps, nå noen av hans mest kjente skjermer, kunngjorde DJ-en hva de ikke vil at vi skal gjøre, spise eller spise.

Det er uklart hvem de er, nøyaktig, og hvorfor de ikke vil at vi skal gjøre flere ting, inkludert å ha et friskt snitt, smile, ha en rekord nr. 1, gjøre intervjuer, kose deg i helgen eller spise lunsj.

Men, noensinne opprøreren, er ikke Khaled en som lar dem diktere hva han kan og ikke kan gjøre.

Hans they don't want you to-serien fikk Kardashian-behandlingen i et nylig snapp da han møtte Kim Kardashian West for å gi fra seg et Major [nøkkel]-varsel!!!

Ayo, Kim, de vil ikke at du skal bruke Saint Laurent-pelsen. De vil ikke at du skal ødelegge appbutikken. De vil ikke at du skal være den største sjefen i spillet.

Khaled-motivasjonen ser ut til å ha hatt en effekt på Kardashian West. Tobarnsmoren la ut Snap på henne Instagram konto med bildeteksten, skal jeg? #SNAPCHAT.

5. Han er mer støttende enn noen av vennene dine

Han kan være en velstående produsent som henger med slike som Diddy og Justin Bieber. Men Khaled er akkurat som oss

Sammen med å filme de verdslige detaljene i livet hans, tar Khaled seg tid til å oppmuntre og støtte vennene sine (det er oss).

Når du er nær seiersstreken, forvent mange overraskelser og veisperringer, sa han i en Snap. Hold fokus, overvinn det. Det er slik de store [gjør].

I en annen Snap ga Khaled flere visdomsord: Det kalles å være god. Det kalles kjærlighet. Det kalles rent hjerte, ren sjel. Det kalles «vær bedre enn dem.» Vær fokusert.

En annen: De vil prøve å lukke døren for deg. Bare åpne den. Bare åpne den. Vi ser dem ikke. Vi vil aldri stoppe, sa han.

Takk, DJ Khaled. Takk skal du ha.