'Bling Empire'-stjernen Kelly Mi Li avslører at hun har en jente i en søt Instagram-video

  LOS ANGELES, CALIFORNIA – 08. MARS: Kelly Mi Li deltar på The Little Market's International Women's Day Luncheon on March 08, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Kelly Mi Li. Foto: Frazer Harrison/Getty

Kelly Mi Li har en jente!

De Bling Empire stjerne delte nyhetene i en søt Instagram-video på mandag.

I videoen sitter vaniljecupcakes med blå og rosa glitterpynt på en tallerken mens den lille hvite hunden hennes, Sophia, suser rundt dem.

'Det er på tide å se om vi får en gutt eller en jente,' sier den 37 år gamle reality-TV-stjernen. Deretter viser kameraet Mi Li som deler en av cupcakene i to, og avslører et rosa fyll.

'Vi ønsket å holde det søtt og enkelt og bare oss to, og med Sophia selvfølgelig,' forklarer hun mens hun skjærer opp cupcaken.

'Vi har en... jente!' kunngjør hun til slutt.

'Bling Empire' sesong 3 vender tilbake med mer hjertesorg, opphetede konfrontasjoner og en overraskelsesgjest

De Bling Empire stjerne, filmprodusent og gründer annonserte hennes graviditet – hennes første baby med kjæresten – forrige måned.

Mens det å bli gravid allerede var en del av planen deres, kom nyheten fortsatt som en overraskelse for paret som for tiden bor i to forskjellige byer, sa hun til PEOPLE.

  Kelly Li Mi får en jente
Kelly Li Mi/instagram

'Da vi fant ut det, var det faktisk litt sjokkerende. Han bor i San Francisco, jeg bor i L.A., så når mensen ikke kom, kom ikke det månedlige besøket. Så vi dro og fikk Clearblue, graviditeten test,' sa Mi Li til PEOPLE.

'Vi snakket om å få barn tidligere, men vi skulle begynne å prøve [ved] slutten av året,' forklarte hun. 'Så vi kjøpte faktisk en haug med Clearblue eggløsningstester før, så jeg skulle begynne å bli vant til å bruke den, men vi trodde egentlig ikke det kom til å skje så fort fordi jeg er litt bekymret fordi jeg er 36, Jeg fylte akkurat 37...så jeg ville ta eggløsningstesten og bare få den i en månedlig rytme...'

Kelly Mi Li fra «Bling Empire» sier hun er «stolt» av å være en del av et asiatisk-ledet realityshow

Hun fortsatte, 'Jeg er veldig i fornektelse. Så det var virkelig sjokkerende, men ærlig talt, vi er bare så takknemlige og så velsignet... Den dag i dag føler jeg fortsatt at det er så surrealistisk.'

I løpet av sesong 3 av Bling Empire , Mi Li var på en søken etter kjærlighet, som kjent ble satt opp på en date av sin beste venn Kane Lim som i all hemmelighet opprettet en profil for Mi Li på en datingapp. Til tross for å ha gått på noen dater gjennom sesongen, endte hun ikke opp i et forhold med noen av mennene.

RELATERT VIDEO: Bling Empire-stjernen Kelly Mi Li avslører at hun er gravid

Imidlertid innen tiden sesongen ble sendt på Netflix forrige måned fortalte Mi Li til FOLK at hun allerede hadde funnet sitt livs kjærlighet, men har så langt holdt identiteten hans privat.

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

'Når vi filmet sesongen, tar det litt tid å komme ut,' fortalte hun. 'Så det er morsomt når sesongen kom ut, vi har faktisk allerede feiret vårt jubileum, vårt ettårsjubileum.'