Brie Larson 'Stands By' Her Tie-Dye 2002 Red Carpet Looks (Kan vi håpe på en SAG Awards Rewear?)

Hun har vært en stilstjerne siden tidlig på 2000-tallet

Det er i grunnen umulig å ikke ha en stilforelsket i Brie Larson. Hun har valgt glamorøse kjoler og trendsettende rød løper-look hele sesongen. Vi elsker også at den 26 år gamle skuespillerinnen har absolutt null moteangrer, selv om antrekket det gjelder er fra tidlig 00-tall og involverer mursteinsrøde fløyelsbukser.

Brie Larson


Getty

Når en Twitter følger spurte Larson om hennes tanker om den ikoniske tie-dye bejeweled halsen topp, skinnende gull jakke, fløyel bell bukser og utrolig retro tilbehør (1920 myntpung, 1970 skinnstøvler og 1990 choker halskjede) hun hadde på seg til Stor, feit løgner rød løper i 2002, Larson var utvetydig i sin entusiasme: Jeg står fortsatt ved dette utseendet. Takk for at du spør.

Å scrolle gjennom hennes mange fantastiske tusenårsreplikker på Insta beviser to ting. For det første var hun absolutt den jenta på skolen pyntet med limit Too fra topp til tå hver dag. Og for det andre, ingen andre antrekk vil noensinne matche hennes selvstrykningslapper fra Hot Topic på Powerpuff Girls-filmen premiere .

RELATERT VIDEO: Brie Larson: Fra popstjerne til Oscar-frontløper

RELATERTE BILDER: SAG-nominertes fantastiske Throwback-stil!

Tanker om Larsons stil? Hva synes du om den røde løperen hennes i disse dager? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

- Colleen Kratofil