Brittany Snow veier inn på choker-trenden: 'I Feel Like I Was the O.G. Choker Wearer'

The Pitch Perfect 2-stjerners retter på alt som har stil, inkludert hennes verste røde løper-øyeblikk noensinne.

90-tallstrenden med chokers kom tilbake på en stor måte de siste månedene, med It-Girls som Gigi Hadid, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Taylor Swift og praktisk talt alle andre superstjerner på rød løper som har utseendet. Men hvis du spør Brittany Snow, som vi gjorde for i en ny video for vår 5 spørsmål videoserie , sier hun at hun har blandede følelser for Return of the Choker Era.

Jeg har alltid vært en stor fan av chokers Pitch Perfect 2 forteller PeopleStyle. Jeg brukte chokers i hele tenårene. Så nå som de har kommet tilbake, er jeg faktisk litt trist over det fordi jeg føler at jeg var O.G. choker-bærer. Og nå kopierer alle meg. Nei, jeg bare tuller! Men jeg kan ikke bruke dem lenger fordi så mange mennesker, det er en ting.

I stedet har hun en annen favoritttrend: Jeg må si striper fordi jeg elsker å bruke striper, sier hun. Jeg bruker striper hele tiden.

BildeKreditt: Jon Kopaloff/FilmMagic

Jon Kopaloff/FilmMagic

I videoen avslører hun også sitt verste røde løper-øyeblikk noensinne. Å det er så mange, sier hun. Hvis noen kjeder seg virkelig, kan du Google hvilken som helst rød løper jeg gjorde før 2008, og alt var dårlig.

RELATERTE BILDER: Skjønnhetstrender å prøve akkurat nå

Det var en Rockeskolen premiere hvor jeg har på meg tror jeg det er en svart jakke, en rosa skjorte, en svart skort og så rosa og lilla leopard cowboystøvler med gul kant på. Og jeg går slik [peker ned til føttene hennes] på alle bildene fordi jeg er så stolt av dem. Så det skjedde. Jeg syntes jeg så så kul ut.

Se videoen ovenfor for å høre retten hennes mer om stil – inkludert hvorfor folk i L.A. virkelig bruker luer om sommeren og hennes skumleste skjønnhetsøyeblikk noensinne (stol på oss – det er skummelt!).

- Sharon Clatt Kanter