Brooke Shields og datteren Rowan får matchende marihøne-tatoveringer: 'En spesiell konfirmasjonsgave'

Mor-datter-duoen besøkte et tatoveringsstudio i Brooklyn for deres matchende blekk Brooke skjold

Brooke Shields og datteren Rowan Francis viser frem sine matchende mor-datter-tatoveringer!

For å feire 18-åringens uteksaminering av videregående skole (og deres spesielle bånd!), fikk duoen matchende marihøne-tatoveringer for å minnes den spesielle anledningen.

Brooke skjoldKreditt: brooke shields/instagram

De Blå lagune skuespillerinne, 56, delte et nærbilde av deres siste blekk med Shields'apos; på innsiden av venstre håndledd og Francis' apos; på baksiden av venstre ankel. 'En spesiell konfirmasjonsgave og minne med jenta mi 🐞 Jeg er så stolt av deg, jeg elsker deg mer enn ord kan si,' skrev Shields bildeteksten Instagram-bilder .

Shields og Francis besøkte Stefano's Tattoo Studio i Williamsburg, Brooklyn for å få de sentimentale tatoveringene. Kvinnene poserte utenfor studioet med tatovøren sin etter at de ble blekket og merket Instagram-håndtaket hans, @hrukti_tattoos .

Kreditt: brooke shields/instagram

Matchende tatovertrekk kommer mindre enn en uke etter at Francis trakk frem en av morens mest minneverdige røde løperkjoler som hun kunne ha på seg til skoleballet hennes.

RELATERT: Brooke Shields' Datteren Rowan rocker morens Golden Globes-kjole fra 1998 til skoleball: 'Proud Mama'

Shields delte et bilde av seg selv og Francis som så fantastiske ut i den stroppeløse røde kjolen moren hennes opprinnelig hadde på seg til Golden Globes i 1998. Det var året Shields fikk sin andre nominasjon for NBC sitcom Plutselig Susan .

«Jeg trodde det var en spesiell kveld da jeg ble nominert til en Golden Globe og hadde på meg denne kjolen i 1998, men ingenting kunne ha forberedt meg til å se datteren min bruke den på skoleballet,» skrev Shields i Instagram-bildeteksten Saturday. 'Stolt mamma!'

Shields deler døtrene Rowan og Grier Hammond (15) med manusforfattermannen Chris Henchy (57), som hun giftet seg med i 2001. Familien bor sammen i New York City.

På onsdag delte skuespillerinnen bilder og videoer fra Rowans konfirmasjonseksamen – inkludert opptak av tenåringen som fremførte et cover av Ed Sheerans «Photograph» ved en feiring av hennes akademiske prestasjon.

«Babyjenta mi tok eksamen og hun opptrådte på feiringen», skrev Shields på Instagram , spøkte i en hashtag om at hun trengte 'vannfast mascara' etter å ha sett datteren sin uteksaminert.

På ett bilde lagt ut av skuespillerinnen, kan Rowan sees holde en akustisk gitar mens han har på seg en kremfarget kjole med matchende blazer og hæler.

Shields inkluderte også en video av Rowan som synger Sheeran-hiten, samt et klipp av tenåringen som aksepterer vitnemålet hennes ved åpningsseremonien.