BTS' Jin deler bilde av Buzz Cut Ahead of Reporting for Military Service: 'Cutter Than I Thought'

  Jin fra guttebandet BTS deltar under'Emergency Declaration' VIP Screening at COEX Mega Box on July 25, 2022 in Seoul, South Korea. The film will open on August 03, in South Korea.
Foto: Han Myung-Gu/Wire Image

BTS ' vokalist Hørsel gjør seg klar for militærtrening.

Jin er det første bandmedlemmet som vervet seg og spøkte med fansen på den koreanske appen Weverse at hans nye hårklipp som forberedelse til militæravgangen er «søtere» enn forventet.

I henhold til sørkoreansk lov er alle funksjonsfriske menn det pålagt å tjene mellom 18 og 21 måneder i militæret før deres 30-årsdag. Siden det kjente bandmedlemmet fylte 30 år 4. desember, starter tjenesten hans på tirsdag.

Bandets musikkopptredensleder, Sungdeuk Son, også delte bildet på sin Instagram-side, og skriver: 'Jeg håper du får en sunn tur og blir en dyrebar tid i livet ditt.. 🙏.'

Den sørkoreanske myndigheten presser på for at BTS skal bli fritatt fra landets militærtjeneste

Bandets etikett, Big Hit Music, har bedt om , gjennom et innlegg på Weverse, at fans avstår fra å besøke Jin under hans militærtjeneste og lovet å oppdatere fansen i løpet av tiden han er borte.

'Jin vil oppfylle sin nødvendige tid med militæret ved å verve seg til hæren. Vær oppmerksom på at vi ikke vil holde noen form for offisiell begivenhet på dagen for hans rekruttering,' står det i notatet deres.

'Inngangsseremonien er en tid som kun skal observeres av militært personell og deres familier. For å forhindre problemer som kan oppstå fra trengsel, ber vi fans om å avstå fra å besøke stedet. I stedet ber vi deg om å holde deg hjertevarmende støttende ord og farvel i deres hjerter.'

BTS Stars skal fullføre 'obligatoriske militære plikter' i Sør-Korea
  Jungkook, Jin, Jimin, V, RM og J-Hope fra BTS opptrer på scenen under den 64. årlige GRAMMY Awards på MGM Grand Garden Arena 3. april 2022 i Las Vegas, Nevada.
Kevin Mazur/Getty

«Vi ber om din fortsatte kjærlighet og støtte til Jin til han er ferdig med militærtjenesten og kommer tilbake», heter det i avslutningen. 'Vårt firma vil også strebe etter å gi all støtte han trenger i løpet av denne tiden.'

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

De band annonsert i et tidligere notat i oktober at 'både selskapet og medlemmene av BTS ser frem til å samles som en gruppe igjen rundt 2025 etter deres serviceforpliktelse.'