Kan du gjette hvor mye en kvinne bruker på sminke i løpet av hennes levetid? (Vi var langt unna!)

Svaret vil definitivt overraske deg

Vi er besatt av alt som er skjønnhet her på PeopleStyle. Vi vurderer hvert nytt produkt, sporer kule nye trender (har du sett denne enhjørning-inspirerte sminken?) og snoker i kjendisenes medisinskap når det er mulig. Så vi kan fritt innrømme at når vi tar en tur til Sephora eller Ulta, drar vi uunngåelig med noen flere produkter enn vi forventet å kjøpe. Hvis du også er skyldig, er det faktisk ikke så uvanlig.

I følge en ny video av Penger (ovenfor) vil gjennomsnittlig kvinne bruke 43 dollar på en shoppingtur for sminke. (Våre bankkontoer takker oss kanskje ikke, men våre forfengeligheter gjør det.)

Det som virkelig ga oss et sjokk, var å oppdage at en kvinne bruker $15 000 på skjønnhetsprodukter i løpet av livet. Det er mye av leppestifter ... eller pengene for en bruktbil!

Av disse pengene brukes $3770 på mascara alene (kjøp favoritten vår her!). Ytterligere $2750 er tildelt øyenskygger (blått er helt inne akkurat nå). Og $1780 er dedikert til nye leppestifter (dette er kjendisnyansene vi elsker akkurat nå). Og det inkluderer ikke engang alle produktene du trenger å kjøpe for å holde skjønnhetsverktøyene dine rene.

RELATERTE BILDER: Kjendisers skjønnhetsrutiner: Produktene de virkelig bruker

Hvis alle disse tallene virker sjokkerende, gir det mye mer mening når du tenker på at hele skjønnhetsindustrien er verdt forbløffende 382 milliarder dollar globalt.

Den som sa at du ikke kan sette en pris på skjønnhet var tydelig feilinformert.

Hvor mye penger bruker du på en gjennomsnittlig tur til sminkedisken?