Cardi B avlyser konsert minutter før hun skulle opptre på grunn av sikkerhetstrussel

Rapperen skulle etter planen opptre på Bankers Life Fieldhouse i Indianapolis tirsdag kveld

Cardi B ble tvunget til å brått avlyse sin Indiana-konsert tirsdag kveld etter å ha mottatt en sikkerhetstrussel på spillestedet.

I en tweet kort tid før rapperen skulle innta scenen på Bankers Life Fieldhouse i Indianapolis, ble det kunngjort at konserten ikke ville gå i gang.

Mens fansen først ble sinte og ga ut frustrasjonen på sosiale medier, bekreftet Indianapolis Metropolitan Police Department senere at den planlagte forestillingen måtte avlyses etter en ubekreftet trussel.

Selv om showet ikke fant sted, forsikret IMPD-offiserer om at det ikke var noen umiddelbar trussel mot offentlig sikkerhet, og at myndighetene nå undersøkte saken.

cardi-bCardi B | Kreditt: Christopher Polk/Shutterstock

I kveld var det planlagt konsert på Bankers Life, IMPD-tjenestemenn skrev . Vi ble varslet om en ubekreftet trussel mot artisten og artisten avlyste kveldens konsert.

Det er ingen umiddelbar trussel mot offentlig sikkerhet, dette er ikke en aktiv hendelse, la de til. Pågående etterforskning #IMPDNow

I en oppfølgende tweet , IMPD-offiserer klargjorde at tirsdagens show ville bli utsatt til en senere dato og ikke bare helt kansellert som noen først begynte å tro, på grunn av ordlyden i deres første melding.

Bankers Life Fieldhouse bekreftet i en melding på Twitter at konserten blir utsatt til 11. september og at alle billetter for den opprinnelige datoen blir hedret. De delte senere en uttalelse fra promoter Mammoth Live, som lød: På grunn av en sikkerhetstrussel og sikkerhetsbekymringer ved kveldens show, har ledelsen rådet til at dette showet blir utsatt. Disse truslene er nå under etterforskning.

Bodak Yellow-rapperen (26) snakket til slutt ut om hendelsen på sosiale medier og sendte henne unnskyldninger til publikum, som hun sa at hun så frem til å prøve et nytt dansetrekk for.

Kjære Indiana-folk, jeg er så lei meg for i dag, skrev hun på Twitter tirsdag . Jeg vil gjerne fortelle deg at jeg var på spillestedet, jeg øvde til og med på et nytt trekk jeg gledet meg til å gjøre på showet mitt.

Dessverre var det en sikkerhetstrussel som er under etterforskning akkurat nå, fortsatte hun. Min sikkerhet og din sikkerhet først.

Sammen med meldingen delte Cardi en video som hadde blitt spilt inn under øvingene som viste at hun stod på hodet på trappene på scenen før hun reiste seg og fortsatte å synge.

I SLEKT: Cardi B fremfører 'Press' for første gang etter å ha utsatt konserter på grunn av plastisk kirurgi

Stjernen utdypet også tankene hennes i et innlegg på Instagram , som inneholdt et skjermbilde av en kunngjøring fra konsertens promotør, Mammoth Live, i tillegg til øvingsvideoen hennes.

Kjære Indiana, jeg vil bare fortelle deg at jeg var på stedet i dag. Jeg øvde og begynte å gjøre glam, forklarte Cardi. På grunn av en sikkerhetstrussel som er under etterforskning, ble showet kansellert.

Jeg vil takke arrangørene, vi har allerede lagt om programmet, la hun til. Jeg beklager at jeg aldri har taklet en slik situasjon før, og jeg tar ingen sjanser. Jeg elsker dere ️️.

Cardi B Summer JamCardi B | Kreditt: Nicholas Hunt/Getty

I SLEKT: Cardi B viser hvordan hovne føtter blir etter fettsuging: 'Hvorfor legene fortalte meg å slappe av'

Selv om Cardi aldri har håndtert en sikkerhetstrussel på konsertene sine før, er det ikke første gang hun har måttet kansellere showene sine i år.

I mai ble rapperen tvunget til å ta litt fri fra å opptre mens hun var ferdig med å helbrede fra fettsugingsoperasjonen.

På den tiden ba Cardi skuffede fans om unnskyldning for å utsette showene hennes, og delte at hun heller ikke var begeistret for, og henvendte seg til kritikerne som hevdet at hun burde trene i stedet for å velge operasjon.

Du vet, jeg hater å avlyse show fordi jeg elsker penger, sa Cardi i en Instagram Live-video , som siden har blitt delt på YouTube. Jeg er en pengeavhengig, og jeg får betalt mye penger, mye penger for disse showene ... som om jeg avlyser millioner av dollar i show.

Men liksom, helse er rikdom, så jeg må gjøre det jeg må, sa hun. Brystene mine må f—- helbrede, og det er hva det er … Legen min sa: 'Yo, du kan ikke gjøre alle disse showene fordi du ikke er fullstendig helbredet.'

RELATERT VIDEO: Cardi B sier at hun ikke ble fettsuget etter fødselen - og viser frem magen

Jobben min som entertainer er en 24-timers jobb, bro. Så nei, jeg har ikke tid til å trene, fortsatte hun og henvendte seg til kritikerne. Og jeg ville ha spesifikke ting som jeg vet at uansett hvor mye jeg trener, ikke kommer til å bli fikset... Så ja, jeg må få en operasjon. Det er riktig. Greit?

Samme måned bekreftet Cardis representant overfor PEOPLE at rapperen tok seg fri.

Cardi var overivrig etter å komme tilbake på jobb; hun tok ikke den nødvendige tiden til å komme seg helt etter operasjonen, sa representanten hennes. Hennes anstrengende timeplan har tæret på kroppen hennes, og hun har fått strenge legeordre om å trekke seg fra resten av forestillingene hennes i mai.