Kjendishaikere: Hvem ville du gi et løft?

Når de trengte skyss, henvendte Conan O'Brien, Kevin Hart og Dave Matthews seg til fremmede for å få hjelp Kreditt: Team Coco/Youtube

Generell konsensus er at kjendiser har alt de noen gang kan ønske seg eller trenger bortsett fra, viser det seg, en tur.

Sammen med gjestene Kevin Hart og Ice Cube, stjerner i den nye filmen Bli med , Conan O'Brien sette ut for å dele en kjøretur med en intetanende fremmed takket være mobilappen Lyft , som lar brukere signalisere at en sjåfør skal hente dem.

Etter å ha stått litt rundt et hjørne, noe Hart spøkte var utrygt og fikk det til å virke som om de tre solgte en––, ble trioen plukket opp av en mann ved navn Anthony.

I de neste ni minuttene fortsatte O'Brien, Hart og Ice Cube å hekle Anthony, og spurte om noen noen gang har hatt sex i bilen hans (nei, men noen har kastet opp), samlet tankene hans om hvite mennesker og fikk ham til å kjøre dem til Runyon Canyon for å prøve å få narkotika.

Da de ankom destinasjonen, prøvde de også å stivne Anthony fra betalingen hans.

Selv om vi er sikre på at Anthony til slutt fikk betalt, må vi innrømme at haikeopplevelsen hans lar noe å ønske, med tanke på hva en heldig Dave Matthews-fan mottok da hun ga favorittsangerinnen sin et løft til sitt eget show i Hershey, Pa. Juli.

Emily Kraus oppdaget Matthews i veikanten med et dekk på sykkelen og kjørte ham til konserten, hvor han takket Kraus og kjæresten hennes fra scenen, kjøpte middagen til paret og ga dem autograferte billetter.

Men det er en kjendis-haikeopplevelse som topper selv den.

Paul Samuel Dolman, som i stedet for å sørge for turen, mottok en fra ingen ringere enn Begrens din entusiasme stjerne Larry David .

Mens han kjørte over Martha's Vineyard en sommerdag, klarte Dolman å trekke ut flere livsråd fra den notorisk gretten stjernen, inkludert: Noen ganger må du vandre litt og gjøre det du ikke vil for å finne ut hva det er. er det du skal gjøre.

Tre forskjellige stjerner, tre forskjellige historier. Nå vil vi vite: Hvem håper du å få øye på strandet ved siden av veien? Fortell oss i kommentarene nedenfor.

Lik oss på Facebook for flere historier som dette!