Kanalisering av hennes indre hertuginne! Victoria Beckham bærer lignende kjole som Meghan Markle til vennens bryllup

Victoria Beckham valgte en veldig kjent kjole å ha på seg mens hun deltok i bryllupet til fotballspilleren Sergio Ramos

Stil tvillinger!

Victoria Beckham valgte en veldig kjent kjole å ha på seg mens hun deltok i bryllupet til fotballspilleren Sergio Ramos på lørdag.

Da hun gikk ut med ektemannen David Beckham, en tidligere lagkamerat til Real Madrid-stjernen, Victoria, 45, var hun kledd i en av hennes egne design - som tidligere hadde blitt båret av venninnen Meghan Markle.

Hertuginnen av Sussex gikk ut i krem- og kjedeprintkjolen i mars, bare to måneder før hun ønsket sønnen Archie velkommen, da hun deltok på Commonwealth Service i Westminster Abbey med prins Harry.

Mens Meghan (37) pyntet utseendet med en kremfrakk og en matchende pillebokshatt, satte den britiske designeren sitt eget spinn på kjolen, og paret den med solbriller og noen knallrosa hæler.

Ser du etter mer stilinnhold? Klikk her å abonnere på PeopleStyles nyhetsbrev for fantastiske shoppingrabatter, kan ikke leve uten skjønnhetsprodukter og mer.

victoria-beckham-aKreditt: Aitor Alcalde/Getty Images; Karwai Tang/WireImage

Selv om de to kjolene er nesten identiske, var Victorias kjole merkbart mer tilpasset enn den Meghan hadde på seg, og hadde også en høyere utringning.

victoria-beckham-bVictoria Beckham og David Beckham | Kreditt: Aitor Alcalde/Getty Images Gudstjeneste på juledag, Sandringham, Norfolk, Storbritannia - 25. desember 2018Victoria Beckham og David Beckham | Kreditt: Aitor Alcalde/Getty Images

RELATERT: Victoria Beckham sier det var en 'ære' da Meghan Markle hadde på seg kjolen sin på juledag

Selvfølgelig har dette ikke vært første gang Meghan har båret en av Posh Spices design.

Sist jul, mens hun foretok kongefamiliens årlige tur til gudstjenester, hadde Meghan på seg en marineblå kjole fra designeren, sammen med en matchende kåpe og fascinator.

  • Kan du ikke få nok av PEOPLEs Royals-dekning? Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene om Kate Middleton, Meghan Markle og mer!
Meghan Markle og prins Harry | Kreditt: Tim Rooke/REX/Shutterstock

Victoria åpnet opp om hvordan det var å se Meghan bære et av designene hennes, og delte at det var en herlig overraskelse.

Jeg mener hun så så vakker ut, det var en så deilig overraskelse å våkne opp til julemorgen, hun sa under en opptreden på Bo! Med Kelly og Ryan . Du vet, jeg synes hun er en vakker, sterk og fantastisk kvinne – så det var en stor ære!

RELATERT VIDEO: 5 ganger prinsesse Kate og Meghan Markle var stilige tvillinger!

Interessant nok var vennens design ikke alltid stilen Meghan umiddelbart trodde hun kunne oppnå før nylig.

I mai 2017 fortalte hun Glamour at selv om designerens kjoler var noe hun beundret, trodde hun ikke at de smigret kroppstypen hennes.

Det jeg begynner å lære er at selv om ting ser fantastisk ut på hengeren, betyr det ikke at de kommer til å se fantastiske ut på meg, sa hun til magasinet sin tid på USA-serien Drakter og innflytelsen det hadde på stilen hennes.

For eksempel elsker jeg Victoria Beckham-kjoler, men jeg har ikke den lange overkroppen til å støtte den silhuetten, la hun til.