Charlie Sheen blir stekt på Comedy Central

John Lovitz, Mike Tyson og andre bygger skuespilleren opp, selv når de river ham ned Kreditt: Christopher Polk/Getty

Charlie Sheen har vært gjennom så mye – hva mer kan folk si om ham, selv på en stek?

Det var følelsen på lørdag på en Comedy Central-sponset stek i Sony Studios i Culver City, California, hvor venner av skuespilleren la ut fornærmelser – men i intervjuer før arrangementet ønsket han ikke annet enn lykke til.

En redigert versjon av shindig vil sendes på kabelnettverket 19. september, midt imot debuten til Ashton Kutcher på Sheens tidligere CBS sitcom, To og en halv mann .

På sin side var Sheen (46) forberedt på hva som helst lørdag kveld. På spørsmål om hva han har lært det siste året, svarte han: Hva har jeg lært? Har du seks timer? En ting jeg har lært er bare ikke ta alt så personlig, noe som gjelder i kveld.

BILDER: Hva sa du? Charlie Sheens galeste sitater

I mellomtiden beskrev mange venner og kolleger hvordan de var redde for skuespilleren under hans maniske periode.

Han er en veldig, veldig sjarmerende fyr. Han setter «skade» i «sjarmerende», sa komiker Jeffrey Ross, som reiste med Sheen for noen dater på live-turneen hans. Han er farlig, men han er veldig moro. Han er litt gal. Han er ikke over å trekke tre turbusser klokken 04.00 for å få en Popsicle.

Og Mike Tyson, hvis kamper Sheen ville delta på i gamle dager, sier at han var enormt bekymret for skuespilleren. Vi er alle dyr, dyr som er lært opp til å være mennesker, sa Tyson. Noen ganger lærer noen mennesker å være mennesker raskere enn andre.

Da han så på Sheen det siste året, sier Tyson at han bare håpet at han ikke ville dø. For dette er bare hva det er. Folk, når de er hensynsløse i livet, dør de.

Det var på tide å steke, det var ingen sperrer, melder Los Angeles Times . Hvor mye slag kan Charlie Sheen gjøre? Nok til å drepe to og en halv mann, snappet Lovitz.

Ross, i Moammar Kadafi drag, spurte: Vil du ikke leve for å se barna dine ta sine første 12 skritt? Hvordan steker du en meltdown?

I nesten ugjentagelige termer sammenlignet komikeren Amy Schumer Sheen med Bruce Willis, for å si at han var stor på 80-tallet, men nå har han blitt erstattet i Demi Moores liv av Ashton Kutcher.

BILDER: Charlie Sheens mest sjokkerende øyeblikk