Charlize Theron deler datterens morsomme reaksjon på Dior-annonsene hennes: 'Ta på deg en skjorte!'

  Charlize Theron
Foto: Charlize Theron instagram

Charlize Theron barnas reaksjoner på arbeidslivet hennes endrer seg etter hvert som de vokser opp.

Snakker med The Hollywood Reporter , diskuterte den 47 år gamle skuespillerinnen hvordan barna hennes - August, 7 og Jackson, 10 - blir mer bevisste på morens berømmelse og karriere.

«I hodet deres er de sånn «Vi vet at du jobber, men vi er ikke 100 prosent sikre på hva du gjør»», sa hun til avisen. 'Min yngre sier: 'Herregud, mamma, det føles som om du ikke kan holde en jobb'.'

Etter hvert som Jackson blir eldre, begynner hun å ha forskjellige reaksjoner på noe av Therons arbeid, som Dior-annonsene hennes.

'Min eldre, hun er en pre-tenåring nå, så det er øyeblikk, som at vi går gjennom en flyplass og [hun ser meg på et Dior-plakat] og hun er akkurat som,' Herregud, du er på en f------ vegg uten skjorte, mamma. Dette er så flaut. Ta på deg en skjorte!' ' delte Theron.

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

  Charlize Theron
Charlize Theron på forsiden av The Hollywood Reporter . Chrisean Rose for The Hollywood Reporter
Charlize Therons døtre 'hater' når hun skifter hår: 'De synes jeg er så ukul'

Ler la hun til: 'Og jeg tenker:' Det vil betale for college! Men innerst inne, som alle mødre, vil jeg bare imponere dem.»

Theron bemerket også at hun gjør barna sine oppmerksomme på det faktum at ingenting er lovet. 'Jeg sier alltid til barna mine: 'Ikke anta at det kommer til å være der i morgen,' sa hun.

'Jeg elsker denne jobben for mye til å anta at den kommer til å være her i morgen. Og fordi jeg elsker å se på andre menneskers arbeid, tenker jeg også:' Du bør bli her, ellers er neste person klar til å ta stillingen.''

  Jackson og August Theron
Charlize Theron Instagram

Skolen for godt og ondt premiere i august, den Bombe skuespillerinne delte en kritikk barna hennes har om karakteren hennes i hennes nylig utgitte film .

Theron fortalte først E! Nyheter som barna hennes 'likte virkelig' filmen etter å ha fått sjansen til å se den for en måned siden.

'For meg er det ikke mye i repertoaret mitt som ligner, noe som de kommer til å sette pris på når som helst snart - ikke i det minste før de er 52,' sa hun til avisen. 'Jeg mener, det var en stor del av hvorfor jeg ønsket å gjøre det, og de elsket virkelig filmen. De er her i kveld. De kommer til å se den igjen.'

Imidlertid avslørte hun senere, 'den eneste klagen er at de er som,' måtte du være ond? Som, de ville ha meg i store prinsessekjoler.'