Chester Benningtons kone bryter stillheten etter hans sjokkerende selvmord: 'Hvordan tar jeg opp min knuste sjel?'

En uke etter at han ble funnet død av et selvmord ved henging, snakker kona til Chester Bennington ut om hjertesorgen hennes

En uke etter at han ble funnet død av et selvmord ved henging , Chester Benningtons kone snakker ut om hennes hjertesorg og hvordan hun går fremover.

Talinda Bennington giftet seg med den avdøde Linkin Park-sangeren i 2006, og er mor til deres sønn Tyler, og tvillingdøtrene Lilly og Lila. Den 40-årige modellen er fortsatt urolig etter sjokket av hans plutselige død, og har brutt tausheten i en uttalelse som PEOPLE har innhentet.

chester-benningtonKreditt: Kevin Mazur/WireImage/Getty Images

For en uke siden mistet jeg sjelevennen min og barna mine mistet helten sin – pappaen sin, begynner hun meldingen. Vi hadde et eventyrliv og nå har det blitt til en syk Shakespeare-tragedie. Hvordan går jeg videre? Hvordan tar jeg opp min knuste sjel?

Talinda finner trøst og styrke i de tre barna de deler. (Bennington etterlater seg også barna Jaime, Isaiah og Draven fra tidligere forhold.)

Det eneste svaret jeg vet er å oppdra babyene våre med hver eneste unse av kjærlighet jeg har igjen. Jeg vil fortelle fellesskapet mitt og fansen over hele verden at vi føler kjærligheten din. Vi føler tapet ditt også. Babyene mine er så små at de har mistet faren sin. Og jeg vet at dere alle vil bidra til å holde minnet hans i live. Han var en lys, kjærlig sjel med en engels stemme. Og nå er han smertefri og synger sangene sine i alle våre hjerter. Måtte Gud velsigne oss alle og hjelpe oss å vende oss til hverandre når vi har det vondt. Chester ville ha ønsket at vi skulle gjøre det. Hvil i fred, min kjære.

2013 MusiCares MAP Fund Benefit ConcertKreditt: Lester Cohen/WireImage

Bennington var funnet død hjemme hos ham i Palo Verdes Estates, California, like etter klokken 9 torsdag, sa myndighetene til FOLK den gang.

Rettsmedisinerens kontor bekreftet først overfor PEOPLE at Benningtons død ble etterforsket som et mulig selvmord. Mandag fortalte rettsmedisineren til FOLK at Bennington hengte seg fra en soveromsdør og at den offisielle dødsårsaken var selvmord ved henging.

linkin-park-press-photo--credit-james-minchin-extralarge_1489080935823Kreditt: James Minchin

Linkin Park var på turné i det Grammy-vinnende bandets syvende studioalbum da Bennington døde. Resten av turen har blitt kansellert i kjølvannet av hans bortgang, PEOPLE og Entertainment Weekly tidligere bekreftet , samt deres kommende datoer med Blink-182.

Linkin Parks Mike Shinoda delte en melding til fansen via Twitter fredag ​​på vegne av bandet. Brad, Joe, Rob, Dave og jeg elsker dere alle veldig høyt, skrev han. Tusen takk for at du respekterer personvernet vårt i denne ekstremt vanskelige tiden.

Hvis du eller noen du kjenner vurderer selvmord, vennligst kontakt Nasjonal selvmordsforebyggende livslinje på 1-800-273-TALK (8255).