Chrissy Teigen og BECCA skaper drømmepaletten med highlighter

Her er det vi vet så langt. Kreditt: David Livingston/Getty Images

OPPDATER: Hvis du håpet på en drømmende highlighter fra Chrissy Teigen og BECCA Cosmetics' splitter nytt samarbeid, stjernen har nettopp oppfylt ønsket ditt. Teigen annonserte produktet på torsdag, og skrev, JEG KAN IKKE VENTE PÅ DERE ALLE SKAL PRØVE MIN NYE GLOW-PALETT!!! Hver gang jeg bruker den, kan jeg ikke tro at den faktisk er min. Det er perfeksjon. Sørg for å følge med @BECCAcosmetics for alle detaljer! #BECCAxCHRISSY #BECCAPartner.

Så der har du det. Stjernen lanserer en highlighter-palett, noe som betyr at gløden hennes i supermodellkvalitet offisielt kan bli din, så snart paletten kommer i hyllene.

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp på InStyle.com .

Merket som ga oss den rene utstrålingen som er Champagne Pop og kvinnen som gir oss så mange fantastiske glødende hudøyeblikk, slår seg sammen! I en makeup match made in heaven, en Chrissy Teigen og BECCA Cosmetics samarbeid skjer. Stjernen la ut på Instagram for å kunngjøre nyheten, med et bilde av henne som tilsynelatende koker opp noen produkter i et skjønnhetslaboratorium – rosa kokkehatt og det hele.

DET ER OFFISIELL! Jeg lager noe superspesielt med vennene mine kl @BECCAkosmetikk , sa Teigen i sitt kunngjøringsinnlegg. Jeg har vært en massiv fan av highlighterne deres i årevis, og jeg gleder meg bare til dere alle skal se... den er kjempegod, håper dere elsker den!

FRA COINAGE: The Crazy Cost of a Lifetime of Beauty

RELATERTE BILDER: Redaktørens valg: Vårens vakreste pastelllakk

Foreløpig har vi ikke detaljer om hva den deilige #BECCAxCHRISSY-linjen eller -produktene vil bestå av, men vi håper duoen lekker informasjon ASAP, og det høres ut som det er i ferd med å skje. Når det gjelder akkurat nå, oppfordret merkevaren fansen til å holde et øye med Instagram og Snapchat for flere kunngjøringer.

Er du spent på å finne ut hva hun lanserer? Lyden av under.

Dette artikkel opprinnelig dukket opp på Instyle.com