Christina Hendricks sitt nye blonde hår: Alle de eksklusive detaljene fra Mad Men Star!

En av Hollywoods mest kjente rødhårede har droppet sin signaturskygge for å gå tilbake til hennes naturlige røtter! Etter nesten 20 år med brennende lokker, er Christina Hendricks, 39, nå blond - og hun fortalte FOLK alt om hennes store hårforvandling.

CHRISTINA HENDRICKSKreditt: Dimitrios Kambouris/WireImage


Brian Ach/Clairol

Fargen har denne nye energien over seg, Hendricks, Clairols Nice 'n Easy siste hårfargeambassadør , fortalte PEOPLE eksklusivt. Det er gøy. Det virker kanskje ikke som en stor avtale, men jeg tror alle kvinner vet at når du farger håret ditt, endrer det stemningen din. Jeg har det veldig gøy med det. Det minner meg om da jeg var barn - halve livet mitt var jeg blond. Det er litt nostalgisk, og det er en sånn ungdommelig følelse for meg.

Hun har bare vært blondine i 48 timer, men Gale menn Stjernen sa at hun ikke gleder seg til å begynne å teste ut nye sminkeutseende for å forbedre jordbærnyansen hennes.

Jeg skal begynne å eksperimentere med forskjellige farger og se hva som ser best ut, sa hun. Jeg er sikker på at noen leppestifter havner i søppelbøtta.

RELATERTE BILDER: Celeb Hair Makeovers: Bedre før eller etter?

Hendricks kan heller ikke tro hvor sunne de nyfargede trådene hennes føles. Og hun sa at tidspunktet for hårskiftet hennes ikke kunne vært bedre – siden hun tar farvel med sitt ikoniske TV-alter ego, Joan Holloway.

Det er [slutten på Gale menn ] slags drivkraften bak fargeendringen min, forklarte hun. Jeg hadde vært rød lenge før jeg spilte Joan, men de begynte å bli på en måte den samme personen. Jeg begynte å relatere det røde til Joan. Da alt nærmet seg slutten, og plutselig flyttet jeg til New York og alle disse endringene skjedde, tenkte jeg hvorfor skal jeg ikke bare omfavne endringen og endre litt av alt, og gi Joan en hyggelig liten send av. Det var en følelsesmessig ting for meg også.

Christina Hendricks røde hår


Brian Ach/Clairol

Det virker også passende at stjernen som ble rød med Clairol som en 19 år gammel kommende modell, stoler på hårpleiegiganten med manken sin nok en gang. Clairol tok meg rød, og jeg var helt begeistret, hun fortalte FOLK da hun annonserte rollen sin med merket. Jeg elsket det så mye, jeg har faktisk fortsatt bildet fra fotograferingen. Jeg gikk tilbake til byrået mitt og sa «Jeg forblir rød, dette er det, jeg elsker det.» Og de lot meg!

Liker du Hendricks nye farge? Synes du hun bør holde seg til rødt? Del nedenfor!

[brightcoveplayer 3975783076001]

–Colleen Kratofil og Brittany Talarico