Cindy Crawford gjenskaper den ikoniske Pepsi Super Bowl-annonsen med hjelp fra sønnen Presley Gerber

Supermodellen bringer neste generasjon inn i folden

Cindy Crawfords liste over karrierehøydepunkter er kilometer lang, men et av supermodellens beste minner er filming hennes ikoniske Pepsi-reklame fra 1992 .

Denne tiden av året blir den alltid omtalt i sammendragene av de beste Super Bowl-reklamene noensinne, og hver januar besøker jeg det originale Pepsi-stedet mitt som jeg bare elsker fordi musikken var perfekt og de små guttene var perfekte, og det var bare en av disse reklamer som alle elsket og det gjorde folk glade, sier hun til PEOPLE.

Denne følelsen av familie og kjærlighet er grunnen til at Crawford gjenforenes med merkevaren igjen for det nye This Is The Pepsi Super Bowl LII-stedet, som er en del av merkevarens 2018 Pepsi Generations-kampanje som feirer alle popkulturens høydepunkter gjennom tiårene (fra Michael Jackson til Britney Spears!) mens de har de beste drinkene: Pepsi, Diet Pepsi og Pepsi Zero Sugar.

Cindy Crawford i This Is The Pepsi 2018 Pepsi Generations TV-reklameCindy Crawford spiller hovedrollen i den nye Pepsi Super Bowl-plassen

Dette stedet er en påminnelse om hvor mye moro Pepsi har skapt for hver generasjon, deler Crawford. Det er et tilbakeblikk på å få folk begeistret for Pepsi nå og fremtiden. De har brukt lang tid på å skape alle disse minneverdige øyeblikkene, og det er spennende for meg, for jeg anser meg virkelig som en del av Pepsi-familien.

For Crawford var denne reklamefilmen (se en 6-sekunders teaser ovenfor!) ekstra meningsfull fordi den også samlet generasjonene i hennes egen familie. Hennes 18 år gamle sønn Presley Gerber spiller sammen med henne på stedet.

Å inkludere nå min neste generasjon, Presley, gjør det bare mye mer familiær følelse, sier hun. Jeg håper det gir folk den varme, uklare følelsen.

Crawford sier det var spennende å jobbe med Presley på dette tidspunktet i karrieren.

Vi kjørte til jobb sammen, vi delte en trailer, og akkurat som en mor så ham opptre, var jeg den stolte scenemammaen som sto ved monitoren, sier hun.

Kreditt: Stephane Cardinale / Corbis / Getty

Og Crawfords 16 år gamle datter Kaia Gerber hadde en liten FOMO da hun hørte om reklamen.

Jeg sa til Kaia, 'Presley og jeg gjør denne reklamen', og hun sa: 'Vent, Presley og du?' Hva med meg?,' Crawford delte. Jeg sa: ‘Din tid kommer, kjære, ikke bekymre deg.’ Jeg tror det ville vært morsomt for henne å få virkelig gjenskape det opprinnelige stedet mitt. (Supermodellen i trening har allerede delt en Versace-catwalk med moren sin, så vi tror det er en god sjanse for at det vil skje.)

1992 Pepsi Ad Cindy CrawfordKreditt: Courtesy Pepsi

Når hun snakker om debuten sin Pepsi-reklame, avslører Crawford at hun fortsatt har de ikoniske denim-cut-offs.

Det var jeansene mine som jeg hadde på meg den dagen, og da vi holdt på med garderobe ba stylisten om å bare kutte av meg jeansen, sier hun. Fordi dine egne jeans alltid passer deg bedre hvis du har brukt dem en stund, så vi bare kuttet av meg jeansene mine og jeg fikk beholde mine egne jeans.

Crawford hadde på seg de samme cutoffs for stedet 10 år senere, som hadde en cameo fra hennes veldig små barn.

Barna mine var små, så dette var faktisk Presleys andre Pepsi-reklame, sier hun. Bilen i den er ikke en Lamborghini, det er en SUV, og jeg har mine to små barn bak, så de har vært en del av Pepsi-familien egentlig siden de var små.

Men denne gangen var utseendet hennes helt annerledes: en dongeriskjorte, hvite jeans og støvler.

Jeg vet ikke om shortsen fortsatt passer, men denne gangen ønsket vi ikke å bringe dem tilbake fordi reklamefilmen handler om å gi videre til neste generasjon, det var et nikk til den gamle reklamefilmen uten å ha på seg nøyaktig samme antrekk, Crawford sier. Tiden har gått og jeg har en 18 år gammel sønn nå. Jeg tror Kaia kommer til å bruke dem en dag.

Så hvordan er Super Bowl Sunday i Gerber-husholdningen?

Det involverer chili og noen vinger og Pepsi selvfølgelig, og sannsynligvis på et visst tidspunkt margaritas, deler Crawford. Det handler om tradisjonen med å komme sammen. Noen år ser jeg mindre på fotball, men jeg ser alltid frem til reklamene og pauseshowet. Jeg tror vi alle er i vår travle nåværende livsstil, og vi setter pris på de tingene som bringer mennesker sammen. Hvis du tenker på det, er det grunnen til at prisutdelinger også er morsomme fordi du har en gruppe mennesker som sitter sammen og gjør en felles opplevelse – det er sosialt. Og for meg elsker jeg det sosiale øyeblikket i Super Bowl.

Se hele avsløringen av Crawfords nye Pepsi-plass under Super Bowl LII 4. februar på NBC.