Par redder Baby Fox fra randen av døden og pleier henne tilbake til helse (video)

Beau Ouimette og kona kom i gang da de fant en svak, dehydrert, skadet rev i naturen

Forbered deg på den mest emosjonelle revereisen siden Reven og hunden .

Beau Ouimette og kona hans var nylig på edelstenejakt i West Virginia, da de i stedet for en edelstein oppdaget et dyrebart dyr. Paret snublet over et bitteliten, skittent revesett som ga ut små rop om hjelp.

Ouimettes kone, en utdannet veterinær, gikk raskt på jobb med babydyret. Etter å ha sett nærmere på reven, fant hun ut at dyret var hunn, omtrent en måned gammel og alvorlig dehydrert. Basert på det tørkede blodet som ble funnet rundt babyens hals, tror Ouimettes også at reven ble angrepet av et rovdyr og skilt fra familien hennes.

Heldigvis fant den lille damen en ny familie i Ouimettes. Paret samlet det sjenerte dyret i en av frakkene sine og brakte henne tilbake til hjemmet sitt. I løpet av de neste dagene matet paret babyen med flaske og jobbet med å vinne hennes tillit. Som et resultat forbedret revens helse seg raskt.

Det en gang svake settet kan sees i den andre videoen nedenfor, som går rundt buret hennes, leker med de nye vennene hennes og ser totalt sett i mye bedre humør.

Etter å ha ønsket det beste for den nye revevennen deres, bestemte Ouimettes seg for å slippe av babyen på Blue Ridge Wildlife Center for å fullføre restitusjonen og, forhåpentligvis, slippes ut i naturen igjen – men ikke uten å si et følelsesmessig farvel først.

Vil du ha flere slike historier?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og andre spesialtilbud:

Meld meg på

takk for at du meldte deg på!