Dave Chappelle spiller basketball, lager pannekaker for fans i Minnesota

Komikeren tilbrakte litt kvalitetstid med fansen på en spesiell veldedighetsarrangement i Minneapolis Kreditt: Jim Spellman/WireImage

Dave Chappelle dro nylig til Minneapolis, Minnesota, for en uke med forestillinger, og avsluttet oppholdet med et veldedighetsarrangement der han spilte basketball med fans og serverte dem pannekaker.

Den andre sesongen av Chappelles show inneholdt en sketsj av Charlie Murphy, Eddie Murphys bror, der han fortalte en historie om å bli utfordret til en sen kveld basketballkamp av Prince. Prince og mannskapet hans slo enkelt Murphy og vennene hans, og serverte dem senere pannekaker. (Chappelle spilte Prince i sketsjen.)

Chappelle beskrev virkningen av Princes ikoniske film Lilla regn om livet hans i et sjeldent intervju, og bemerket at han følte han burde opptre på First Avenue, rammen for så mange scener i filmen, da han kom til Minneapolis.

Etter opptredenene hans deltok Chappelle i et veldedig arrangement på Minneapolis's Target Center, hvor fans kjøpte billetter for en sjanse til å skyte basketball med ham. Pengene som samles inn kommer Minnesota Timberwolves’ Fast Break Foundation til gode, som er lagets ungdomsoppsøkende program. Etterpå – passende – serverte han pannekaker til alle.

Prince var ikke til stede, men donerte til arrangementet. Prince var veldig veldedig i kveld, Chappelle sa .

For sine bidrag ble Chappelle tildelt en stjerne på First Avenue-veggen. Jeg så opp og så den stjernen som sa Dave Chappelle. Det var som å få nøkkelen til byen. Jeg har ingen stjerne på Hollywood Walk of Fame eller ingenting av det, men jeg fikk den i Minneapolis på First Avenue, og det er greit for meg, det er nok.