Demi Lovato klippet akkurat mye av håret hennes - midt under turneen hennes!

Sangerinnen Demi Lovato debuterte en ny bob - se hennes nye utseende her. Kreditt: Getty; Demi Lovato/Instagram

Demi Lovato er ikke fremmed for en stor hårforandring. Som 25-åring har Sorry Not Sorry-sangeren prøvd alt, fra lange bølger til en asymmetrisk nisse til flerfarget utseende, og alt i mellom. Og torsdag kveld debuterte hun med et nytt utseende - en kort, sløv bob.

Lovato, som har holdt seg til de lange, mørke bølgene sine under Tell Me You Love Me-turneen, debuterte med sin nye chop på Instagram-historien sin torsdag kveld før hun nyter en frikveld fra å opptre, slå E11EVEN Miami samt salsaklubb Ball og kjede .

Hun hadde på seg den superkorte looknålen rett og delt til siden, og viste frem den nye kjevelinjen og de lengre delene foran på Instagram, før hun dro ut for natten med en gruppe på rundt 20 venner, inkludert åpningsakten hennes, Kehlani, og noen av hennes backup-dansere.

RELATERTE BILDER: Se de siste endringene i kjendishår

Frisøren hennes, Cesar Ramirez , som reiser med henne gjennom hele turen, delte utseendet og skrev New Cut New D.

Sangerinnen paret de nye, røykfylte øynene hennes og blanke nakne lepper, og hadde på seg store sølvringer, en svart topp og en solbrun bluse.

De satt i den berømte festgraven der Demi ble sett danse og twerke med backup-danserne hennes, forteller en kilde til PEOPLE of Lovatos morsomme kveld, og bemerket at seks år edru stjerne og gruppen drakk Red Bulls og vann til de dro klokken 04.00.

Takket være extensions har Lovato brukt håret i en rekke lengder, fra medium bølger til Cher-lengde rette stiler. Så vil hun opptre med sin nye bob resten av turneen? Vi får vente og se.