Demi Moores nye fyr, Sean Friday: Fem ting å vite

Skuespillerinnen ble sett flørtende med den 27 år gamle trommeslageren på en strand i Tulum, Mexico Kreditt: FameFlynet

Demi Moore har en ny mann i livet sitt.

Skuespillerinnen, 51, ble sett flørtende på stranden med musikeren Sean Friday, 27, mens hun var på ferie i Tulum, Mexico med datteren Rumer Willis og venner.

De har hengt sammen i flere måneder, og etter alt å dømme virker det som om de dater, sier en kilde.

Moore, som ble skilt i november, var absolutt ikke sjenert for å pakke på PDA med mannen sin under hennes meksikanske ferie da de ringte på nyåret.

Her er fem ting å vite om Moores nye skjønnhet.

1. Han er trommeslager i bandet Dead Sara.
Friday spiller trommer for det Los Angeles-baserte hardrockbandet, som han ble med i i 2009. Gruppen – som har turnert med Muse – er mest kjent for sangen Weatherman, fra albumet deres fra 2012 Døde Sara . Deres neste album forventes å bli gitt ut av Epic Records denne sommeren. Fredag ​​har tidligere samarbeidet med Sonny Moore, bedre kjent som Skrillex.

2. Moore og Friday har hengt sammen siden forsommeren.
Moore ble sett bak scenen på en Dead Sara-konsert i Los Angeles, som hun deltok på sammen med datteren Rumer Willis. Paret ble sett sammen igjen når de forlot The Sayers Club i Hollywood 20. juni, og ble også sett i chatting på The Lot Party L.A. 14. juli, hvor både Dead Sara og Rumer Willis opptrådte.

3. Han har flere tatoveringer.
Fredagens blekk inkluderer en stor tatovering på brystet av en astronaut som bærer vinger, som er Dead Sara-logoen. Han har også et bilde av 60-tallets supermodell Twiggy med hendene hennes som dekker munnen på venstre bicep og en fargerik diskantnøkkel på høyre side.

I SLEKT: Demi Moore slår til med Sean Friday

4. Han elsker å legge ut Vine-videoer.
Mens Moore ennå ikke har vist seg på videodelingskontoen sin, legger fredag ​​ut seks sekunders videoer regelmessig av seg selv som synger og rapper (og sist av fyren som sitter ved siden av ham på et fly og sover).

5. Han er en sunn fyr.
Han er fantastisk, forteller en kilde nær fredag ​​til PEOPLE, og legger til at han ikke er noen stor festspiller. Han er den fyren du vil være sammen med, bare en morsom fyr.

Med rapportering av ELIZABETH LEONARD