Denne uklare hettegenseren er 'så varm' og 'koselig' ifølge kunder, og den er til salgs hos Amazon nå

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler det beste uavhengig av hverandre produkter – finn ut mer om prosessen vår . Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

  Dokotoo Fuzzy Sweatshirt for kvinner
Foto: Amazon

Det er den tiden på året når hygge og komfort er sannsynligvis øverst på alles ferieønskeliste, spesielt når det kommer til klær.

Hvis du ønsker å legge til et nytt stykke til garderoberotasjonen i kaldt vær, trenger du ikke lete lenger enn genseren som sa en Amazon-shopper føles som om de 'har på seg det mykeste teppet i verden.' De Dokotoo Fuzzy hettegenser har blitt et populært valg blant shoppere, og det er i salg for $35 akkurat nå.

Laget av 100 prosent polyester, hettegenseren er myk og overdimensjonert, noe som gjør den til et solid valg på de eksepsjonelt kjølige dagene. Pulloveren har en 1/4-tommers glidelås i halsen, to snorer som kan brukes til å stramme hetten, og lommer på hver side, som kan brukes til å holde hendene varme og for å oppbevare verdisaker mens du drar ut på en gå eller løpe ærend.

Genseren er tilgjengelig i størrelsene S–XXL og i 31 farger, inkludert solide fargetoner og mønstre. Det er klassiske nyanser som svart, grått og mørkeblått, samt leopardprint, slips og rutete. Den er også lett å rengjøre - bare sørg for å vaske den i kaldt vann med lignende farger og heng den til tørk.

  Dokotoo Fuzzy Sweatshirt for kvinner
Amazon

Kjøpe det! Dokotoo Fuzzy hettegenser, $34.99 (orig. $43.99); amazon.com

Ringer alle shoppere! Registrer deg for å få håndplukkede tilbud, inspo for kjendismote og mer levert via tekstmelding.

Amazon-kunder har fablet om hvor 'varm og koselig' den overdimensjonerte genseren er, og noen har til og med kjøpt flere, så det er ingen overraskelse at genseren har fått mer enn 4000 perfekte vurderinger.

I tillegg har mange komplimentert den løse passformen som gjør den ideell for lagdeling. En femstjerners anmelder sa de går ofte med hunder, så 'dette er nesten fem dager i uken. [Det er] så varmt, lunt og mykt.' De la til: 'Jeg har brukt min over en tynn genser, slik at du har plass [under].'

En siste shopper forklarte deres forkjærlighet for den uklare genseren best: 'Du vet hvordan du ser på noen i et koselig antrekk og du får koselig misunnelse? Velkommen til den koselige siden av det øyeblikket. Alle ser meg og sier 'wow! Du ser koselig ut!' Og det er jeg absolutt.'

Vi har en følelse av at du også vil sette pris på dette nivået av hygge. Sjekk ut Dokotoo Fuzzy hettegenser mens den er i salg.

  Dokotoo Fuzzy Sweatshirt for kvinner
Amazon

Kjøpe det! Dokotoo Fuzzy hettegenser, $34.99 (orig. $43.99); amazon.com

  Dokotoo Fuzzy Sweatshirt for kvinner
Amazon

Kjøpe det! Dokotoo Fuzzy hettegenser, $34.99 (orig. $43.99); amazon.com

Elsker du en god del? Registrer deg for PEOPLEs Shopping-nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste salgene, pluss kjendismote, hjemmeinnredning og mer.

Se mer fra PEOPLE Shopping

  Flare Leggings Salg Disse populære blussede leggingsene ser akkurat ut som de kjendisene har på seg, og de får opptil 50 % rabatt   Meghan Markle og prins Harry Meghan Markle nøt en 'Date Night' i NYC med prins Harry i denne forlokkende stilen hun har hatt på seg i årevis   Amazon oppvarmet vendbart teppesalg Shoppere sier at de 'bor ved' dette vendbare varmeteppet om vinteren - og det er opptil 40 % rabatt hos Amazon