DJ Cassidy deler sin 2018 Holiday Party Starter-spilleliste – og du vil bli overrasket!

DJ Cassidy setter i gang festen for alle fra Beyoncé til The Obamas. Sjekk ut spillelisten hans for feriearrangementet ditt i 2018! Hvert produkt vi viser er uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. 2018 MTV Video Music Awards – ankomsterDJ Cassidy | Kreditt: Courtesy DJ Cassidy

Hvis DJ Cassidy kan sette i gang festen for slike som Beyoncé , Diddy , Barack og Michelle , så har han definitivt dekket feriefesten din.

I år har kjendis-DJ'en den perfekte spillelisten å sette på på en hvilken som helst feriefest uansett hvor du står på Baby It's Cold Outside-debakelen – rett og slett fordi den ikke inneholder noen tradisjonelle julesanger!

I SLEKT: Fra Brett til Bublé: 'Baby, It's Cold Outside' er fortsatt en populær coverlåt til tross for kontroverser

New York-innfødte valgte å gi avkall på kjente julefavoritter som La det snø og Julenissen kommer til byen til fordel for nyere hits som The Weeknds Jeg føler det kommer og eldre klassikere som Stevie Wonders En annen stjerne mens han kuraterte sin 2018 Holiday Party Starter-spilleliste eksklusivt for PEOPLE.

dj-cassidy-5DJ Cassidy | Kreditt: Jamie McCarthy/Getty

Den største misforståelsen om julefestspillelister er at de må være fulle av julesanger! DJ Cassidy, 37, sier. Tvert imot er høytidsmusikk rett og slett musikk som utstråler feiring, varme og glede. Ånden og følelsene til sangene på denne spillelisten, og så mange andre liker dem, frakter deg umiddelbart til et dansegulv med venner og familie, og lever ditt beste liv.

dj-cassidy-1DJ Cassidy med stjerner som Naomi Campbell, Pharrell Williams og Oprah Winfrey | Kreditt: Courtesy DJ Cassidy

Sanger fra Bruno Mars, Dua Lipa og Jord, vind og ild er også omtalt på spillelisten, sammen med to av DJ Cassidys helt egne låter – inkludert samarbeidet hans med Justine Skye, Coolin' By My Side , og remiksen av Kill The Lights, som han skapte med Alex Newell, Jess Glynne og Nile Rodgers.

Denne musikken er like perfekt i snøen som i solen, like perfekt i hodetelefonene hele dagen som i høyttalerne hele natten, sier han. Dette er lyden av høytiden. Så skru opp volumet og feir livet fra Thanksgiving til nyttårsaften. Inntil ballen slipper, er det en lang fest.

dj-cassidy-4Beyoncé og DJ Cassidy | Kreditt: Courtesy DJ Cassidy

DJ Cassidy fanget oppmerksomheten til Sean Diddy Combs tidlig i karrieren mens han spilte et sent nattskift på en nattklubb i New York City. Combs hyret raskt inn DJ Cassidy til å DJe hans 2001 MTV Video Music Awards-fest, og siden den gang har han dratt på turné med A-lister som Justin Timberlake, JAY-Z, Usher og Robin Thicke.

RELATERT: Pysjamasfest! Se kjendisbarn komme i julestemning med sitt sesongbaserte (og søte) nattøy

Tidligere har DJ Cassidy også ledet dekkene på tidligere president Barack Obamas åpningsball og 50-årsfest i tillegg til en rekke kjendisbryllup, fra Beyoncé og JAY-Zs bryllup til Kim Kardashian og Kris Humphries’ affære.

DJ Cassidy med tidligere president Barack Obama | Kreditt: Courtesy DJ Cassidy

Sjekk ut hele Spotify-spillelisten nedenfor:

DJ Cassidys siste singler, Coolin’ By My Side og Skyld på freaken , er ute nå.